BLOG Psychologické príčiny obezity: emocionálne stravovanie a zlý obraz tela Psychologické príčiny obezity: emocionálne stravovanie a zlý obraz tela Psychologické príčiny obezity: emocionálne stravovanie a zlý obraz tela

Mnohí ľudia pripisujú obezitu zlým stravovacím návykom a nedostatku pohybu, ale nie je to vždy také jednoduché. Na hmotnosť môžu mať veľký vplyv aj iné faktory, z ktorých niektoré človek nemôže ovplyvniť. Ktoré sú to?

#duševné záležitosti
BLOG Novoročné predsavzatia: ktoré sú najbežnejšie - ako ich dodržať? Novoročné predsavzatia: ktoré sú najbežnejšie - ako ich dodržať? Novoročné predsavzatia: ktoré sú najbežnejšie - ako ich dodržať?

Novoročných predsavzatí je nespočetne veľa, ale oveľa menej ľudí ich aj dodržiava. Aké sú najčastejšie novoročné predsavzatia a ako ich dodržať?

#duševné záležitosti #životný štýl
BLOG Zrkadlo, zrkadlo to povie, rovnako ženám aj mužom Zrkadlo, zrkadlo to povie, rovnako ženám aj mužom Zrkadlo, zrkadlo to povie, rovnako ženám aj mužom

Vy ste tá najkrajšia, alebo ten najkrajší! Bude dobré sa na to zvyknúť. Prečo?

#duševné záležitosti #vysnívaná postava
BLOG Psychické príčiny obezity Psychické príčiny obezity Psychické príčiny obezity

Často sa hovorí aj píše o nezdravých jedlách a nesprávnych stravovacích návykoch, ktoré spôsobujú obezitu. Pomerne málo sa však hovorí o tom, že obezita má aj svoje psychické príčiny.

#duševné záležitosti

Vaše obľúbené produkty

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!