BLOG

Férfiaknak mindenképpen!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Sokszor tapasztaljuk, hogy fogyókúrás programjainkat látványos eredményekkel nyugtázó hölgyek párjai felkapják a fejüket a szembetűnő változáson. Ez egyrészt egyfajta bók sorozatot indít az újra tündöklő nő számára, másrészt gyakran szinte újra egymásba szeretnek a felek.

Rendjén is van ez így, de vajon mi az oka annak, hogy a programba belevágó férfiak többsége csak a párját követően kezd diétázni? Miért nem kezdenek fogyókúrázni a férfiak maguktól?

Természetesen kényelmes csaknem minden este sörrel, rágcsálnivalóval, zsíros készételekkel a kanapén feküdni és tv-zni, sőt biztosra vesszük, hogy sokan azzal akarják megőrizni férfias kisugárzásukat, hogy nem engednek a hiúság kísértésének. Persze, számos hölgynek tetszenek a mackós külsejű úriemberek, és az is tény, hogy minden nőnek szívet melengető, ha azt látja, szeretett párja jó ízűen eszi a számára készített finom falatokat. A vonzóság és a férfiasság kérdését ezért nem szeretnénk feszegetni. Arról azonban már megemlékeznénk, milyen eredményeket tartunk a kezünkben, mikor egy-egy bátor ember betér hozzánk és testösszetétel-analízissel kezd neki a számára javasolt IdealBody® programnak.

A testösszetétel-analízist Inbody 720 géppel végezzük, melynek eredményét szakértő értékeli ki. Bárcsak elmondhatnánk, hogy a kapott értékek legtöbbször megfelelő egészségi állapotot tükröznek. Sajnos nem így van.

Bizonyos mértékig egyértelmű, hogy a diétába vágó személyek testzsír értéke magasabb lesz a normálnál. Legtöbbször az egyes testrészekre lebontott vázizom tömeg se megfelelő, illetve arányos és az edzettségi állapota is inkább csak arra vonatkozik, hogy a körülötte lévő súlyt folyamatosan cipelni kényszerül, ami olyan, mintha –noha nem egészséges módon- mindig edzene.

A legrémisztőbb azonban számunkra a zsigeri zsírok magas értéke! Mikor ezekkel az értékekkel szembesülünk, azt látjuk, a legtöbben meglepődnek azon, hogy ez nem jelent mást, mint a belső szervek, a szív körül lerakódott zsírréteget, amely mértékétől függően óriási kockázati tényezőt jelent az egészségi állapot drasztikus romlását illetően.

A mi feladatunk az egészség megóvása, a hozzánk fordulók fittségi állapotának helyreállítása egyfajta életmódváltással, amiben kulcsfontosságú szerepet tölt be a személyre szabott IdealBody® programok pontos követése, és később a súlymegtartás.

Személyes tanácsadásainkkal, konzultációinkkal, illetve a honlapunkon lévő chat funkciónkkal ugyanaz a célunk: támogatóan végigkísérni a fogyni vágyókat a saját útjukon.

Az IdealBody® a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody® diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos 
tápanyagot megkap a fogyókúra során
, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat

Kedves férfi Olvasónk! Kérdezz tőlünk bátran, bármikor!

Legyél hős, és mentsd meg egészségedet, hogy szeretteid minél tovább örömüket leljék létezésedben!

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!