Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Férfiaknak mindenképpen!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Sokszor tapasztaljuk, hogy fogyókúrás programjainkat látványos eredményekkel nyugtázó hölgyek párjai felkapják a fejüket a szembetűnő változáson. Ez egyrészt egyfajta bók sorozatot indít az újra tündöklő nő számára, másrészt gyakran szinte újra egymásba szeretnek a felek.

Rendjén is van ez így, de vajon mi az oka annak, hogy a programba belevágó férfiak többsége csak a párját követően kezd diétázni? Miért nem kezdenek fogyókúrázni a férfiak maguktól?

Természetesen kényelmes csaknem minden este sörrel, rágcsálnivalóval, zsíros készételekkel a kanapén feküdni és tv-zni, sőt biztosra vesszük, hogy sokan azzal akarják megőrizni férfias kisugárzásukat, hogy nem engednek a hiúság kísértésének. Persze, számos hölgynek tetszenek a mackós külsejű úriemberek, és az is tény, hogy minden nőnek szívet melengető, ha azt látja, szeretett párja jó ízűen eszi a számára készített finom falatokat. A vonzóság és a férfiasság kérdését ezért nem szeretnénk feszegetni. Arról azonban már megemlékeznénk, milyen eredményeket tartunk a kezünkben, mikor egy-egy bátor ember betér hozzánk és testösszetétel-analízissel kezd neki a számára javasolt Turbó Diéta programnak.

A testösszetétel-analízist Inbody 720 géppel végezzük, melynek eredményét szakértő értékeli ki. Bárcsak elmondhatnánk, hogy a kapott értékek legtöbbször megfelelő egészségi állapotot tükröznek. Sajnos nem így van.

Bizonyos mértékig egyértelmű, hogy a diétába vágó személyek testzsír értéke magasabb lesz a normálnál. Legtöbbször az egyes testrészekre lebontott vázizom tömeg se megfelelő, illetve arányos és az edzettségi állapota is inkább csak arra vonatkozik, hogy a körülötte lévő súlyt folyamatosan cipelni kényszerül, ami olyan, mintha –noha nem egészséges módon- mindig edzene.

A legrémisztőbb azonban számunkra a zsigeri zsírok magas értéke! Mikor ezekkel az értékekkel szembesülünk, azt látjuk, a legtöbben meglepődnek azon, hogy ez nem jelent mást, mint a belső szervek, a szív körül lerakódott zsírréteget, amely mértékétől függően óriási kockázati tényezőt jelent az egészségi állapot drasztikus romlását illetően.

A mi feladatunk az egészség megóvása, a hozzánk fordulók fittségi állapotának helyreállítása egyfajta életmódváltással, amiben kulcsfontosságú szerepet tölt be a személyre szabott Turbó Diéta programok pontos követése, és később a súlymegtartás.

Személyes tanácsadásainkkal, konzultációinkkal, illetve a honlapunkon lévő chat funkciónkkal ugyanaz a célunk: támogatóan végigkísérni a fogyni vágyókat a saját útjukon.

Kedves férfi Olvasónk! Kérdezz tőlünk bátran, bármikor!

Legyél hős, és mentsd meg egészségedet, hogy szeretteid minél tovább örömüket leljék létezésedben!

Nézd meg a neked kialakított igényes férfi programunkat!

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm