BLOG

3+1 ok, amiért elbukhat a diétád

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A sikertelen diéta hátterében számos dolog állhat. Ismerd meg a 3+1 leggyakoribbat, és cselezd ki őket, hogy elérhesd az ideális testsúlyod, az álomalakot!

1. Elfogy a kitartásod

Nagy elánnal belevágsz a diétába, pár napig vasszigorral betartasz mindent, aztán magad sem érted, miért, egyszer csak felborítod az egészet meg kis híján a hűtőt is? Az elején óriási akaraterőd és a lendületed, aztán hirtelen elfogy az egész? Ennek egyik leggyakoribb oka az szokott lenni, hogy túl szigorú fogyókúrás étrendet követünk, a szervezetünk néhány nap alatt kiéhezik, és nem bírja tovább.

Így tehetsz ellene: A kalória bevitel csökkentése fontos, de nem mindegy mennyire! Mindig olyan diétát válassz, amely figyelembe veszi a szervezeted igényeit. Ha nem tudod mennyi lenne a számodra ideális kalória bevitel,  tervezd meg a diétád az IdealBody diétás étrend tervezőjével

2. Olyan ételek vannak az étrendben, amit nem szeretsz

Ha olyan diétás módszert választasz, ami kötött, és egy csomó olyan étel van benne, amelyet csak muszájból eszel meg, egész biztosan hamar feladod. Ez a helyzet a nem kötött diétás étrendekkel is, ha telis tele van olyan ételcsoportokkal, amikhez nem fűlik a fogad.

Így tehetsz ellene: Már a diéta program kiválasztásánál gondold végig, hogy az milyen ételekkel / étkezéssel  jár, és amellett tedd le a voksod, ami leginkább megfelel az ízlésednek. Fogadd el, hogy esendő ember vagy, és hogy te sem működsz másképp, mint a többiek: neked is el fog fogyni a kitartásod, ha nemszeretem ételeket erőltetsz magadra.

3. Utálod a testedet

Bizony, ha nem fogadod el a testedet úgy, ahogy most van, nagyon megnehezíted a saját dolgodat. A hájacskák feletti fintorgás ugyanis kétszeresen is aláássa a fogyókúrádat. Egyrészt kétségbeesetten meg akarsz szabadulni minél előbb a csúfságoktól, ami „kapkodó diétázóvá” tesz: szakszerűtlen csodadiétákba fog hajszolni, feladod, ha nincs rögtön eredmény stb. Másrészt a boldogabb emberek könnyebben fogynak, úgyhogy bármennyi plusz kiló is van rajtad, ajándékozd meg magad egy mosollyal, amikor tükörbe nézel ;-)

Így tehetsz ellene: A célt, a karcsú önmagad képét erősítsd a képzeletedben: tegyél ki egy régi fényképeket a hűtőre, és bánj szeretetteljesen a testeddel! Tudd, hogy mindezt te okoztad vele, és most adj meg minden segítséget neki szeretettel és türelemmel, hogy újra formába hozhassa magát.

+1. Maximalista vagy

Ha maximalistán állsz a diétádhoz, számos csapdába esel bele: túl szigorúra veszed a diétás étrendet, még az előírtnál is kevesebbet eszel, ráadásul óriási lendülettel sportolásba is kezdesz. Ez a kombó bármely fogyókúra kudarcát borítékolja, hiszen a szervezet hirtelen azt sem tudja hova kapjon.

Így tehetsz ellene: Még a maximalistáknak is el kell fogadniuk, hogy a dolgok csak lépésről lépésre tudnak haladni. Az első mindig a diétás étrend betartása, majd ha ez már flottul működik, a szervezeted jól reagál és folyamatosan fogysz is. 

Vágj bele a fogyókúrába az IdealBody módszerével. 

Az IdealBody a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos tápanyagot megkap a fogyókúra során, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat
 

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!