Sikertörténetek

Zénó IdealBody® története

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva, ezért vágtam bele az IdealBody®-ba.

Az én történetem nem sikertörténet

Előre le kell szögeznem, nem vagyok nagyon túlsúlyos.
183 cm magassághoz 81 kiló teljesen átlagos. Viszont 34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva. Mivel mostanában nem sportolok, mint régen, így a napi háromszori kúrát választottam. 80,6 kilóval kezdtem el a, a 10. napon 74,5 kiló voltam...... ez a középiskolás súlyom, amit már nagyon kevésnek éreztem, így átálltam a reggeli-vacsora időben IdealBody®®, délben pedig ebéd változatra. Így csináltam végig a két hetet. Még lement a fél kiló, így 74,1 kilóval végeztem a diétát. Az emésztésemet teljesen rendbe tette, sokkal jobban éreztem magam!

Tapasztalatom a következő

Ha valaki komolyan veszi, és nem nassolgat közben, akkor nincs semmi akadálya a fogyásnak! Nincs esélye a túlsúlynak az IdealBody®-val szemben! Aki csak keveset akar fogyni, annak is érdemes többször megismételnie a kúrát, már csak az emésztési rendszerre gyakorolt hatása miatt is.

Köszönöm: V. Zénó

2010.08.21.

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!