Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Vincze Tamás 18 kilótól szabadult

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Tamás 2 kúrát csinált végig az IdealBody®®-val. Az eredmények önmagukért beszélnek. "Nekem bejött, és minden előítéletem ellenére a dolog működik."

Kedves IdealBody®!

Nem vagyok reklámember és nem pályázom semmilyen írói babérra a történetemmel, de a siker az siker, és ebben jelentős szerepe van az IdealBody®-nak®.

2010. májusában április elején (éppen húsvét után) doktornál jártam, amikor a nem kicsi testsúlyom mellett (129,5kg) magas volt a vérnyomásom, a koleszterin és cukorszintem az egészséges – kóros  határon állt. Felhívták figyelmemet a fogyás szükségességére, amely minden kór megelőzését szolgálhatja.

Nosza elkezdtem visszafogni az étrendem káros elemeit, amellyel 2 hónap alatt mintegy 1,5 kg-tól sikerült megszabadulnom, de ezzel nem voltam elégedett.

Miután régebbről ismertük egymást megkerestelek június elején segítségedet kérve. Akkor elmondtam Neked, hogy nevemből adódóan (Tamás) nem hiszek a varázsszerekben, de mindenáron csökkenteni szeretném a testsúlyomat.

Nos tanácsaidra hallgatva, férfiúi hiúságom okán vásároltam az IdealBody®® temékeiből, s nekivágtunk. Azért mondom többesszámban, mert a párom intenzív segítsége is kellett a tranzakcióhoz.

Szó, ami szó – 2 hét alatt 10 kilótól sikerült megszabadulnom. Az első 10 napban „rohamosan” veszítettem a súlyokat, de kétségtelen, hogy az utolsó 2-3 nap nyögvenyelős volt. Ekkor megtanultam, hogy milyen isteni tud lenni a zöldségleves leve és a kaukázusi kefír.

Viszont ennél sokkal büszkébb voltam arra, hogy az első menet befejezését követően 4 hónap alatt mindössze 90 deka jött vissza. Igaz volt az, hogy sokkal kevesebbet kívántam enni, megváltoztattuk az étrendünket és megtartottunk olyan elemeket, amelyek a napi étkezésben beváltak (kefír, zöldségek – bármilyen formában!)

Újabb menet!

Mivel még nem voltam elégedett a súlyveszteségemmel, újabb menetet iktattunk be (párommal) és nov. 07-ig bezárólag további majd 8 kg-tól szabadultam meg. Kétségtelen, hogy ez már nehezebb volt, mint az első menet, a diétaporok ízét már nagyon nem kívántam, de a siker mindenképpen kárpótolt. A testsúlyom most 111-el kezdődik és ez csak 1kg-al több, mint az általam hőn áhított, de megvalósíthatatlannak tűnt cél. Nem mellesleg: a vérnyomásom csökkent, a cukorszinetm csökkent, a koleszterinem beállt a helyes szintre.  Visszavehetem a régi – kihízott nadrágjaimat, újabb lyukat-lyukakat kellett furatnom a derékszíjamba és ismét fel tudom vennei kedvenc ingeimet.

Nem hittem az IdealBody®® megváltó erejében és a csodákban, de az eredmények önmagukért beszélnek, s ezért büszke vagyok magamra is. Mostantól hiszek az IdealBody®®-ban és persze hiszek magamban, hogy ketten együtt meg tudjuk csinálni.

A célom az, hogy a következő egy évben (főleg az ünnepek közeledtével!) ne ugorjon vissza 1 kg-nál több, s jövő év közepén még egy menettel elérjem a célomat.

Baráti körömben többször szóba került a fogyásom és ezzel együtt az IdealBody®® is. Van aki azt állította, hogy nem tudja a keveréket lenyelni, vagy számára nem volt hatásos. Nekem bejött, és minden előítéletem ellenére a dolog működik.

Az IdealBody®® engem megnyert az ügynek, s ezért hálás vagyok.

Baráti üdvözlettel:

Vincze Tamás

(Szerk.: A kép csak illusztráció, sajnos eredeti fotó nem áll rendelkezésünkre.)

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm