Sikertörténetek

Végy egy mély levegőt és vágj bele!!!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Már utáltam magam és a párom előtt is takargattam a testem, amikor a barátnőm ajánlotta az IdealBody®-t. Az eredmény magáért beszél!

"Végy egy mély levegőt és vágj bele!!!" - ezt mondtam magamnak, mielőtt belevágtam.

Márciusban született meg a kisfiam és a terhességgel, majd a szoptatással megindultak a kilók fölfelé. Később jött a siránkozás, hogy milyen kövér és csúnya vagyok. Már utáltam magam és a párom előtt is takargattam a testem. Amíg szoptattam nem is kezdtem semmi diétába, mert nem akartam, hogy az anyatej rovására menjen, de miután eljött az idő, kezdtem a próbálkozást, de a lendület mindig alábbhagyott és jött a „majd holnap”... Ekkor a barátnőm ajánlotta az IdealBody®®-t, mert ő csak ezzel fogy. Annyira jókat mondott, hogy teljesen belelkesedtem és meg is vettem az első dobozzal, majd a honlapon elolvastam a sikertörténeteket.

A diéta kezdetekor 85.5 kg-t mutatott a mérleg, a célom az volt, hogy 2 hét alatt 80 kg legyek.
Elkezdtem sportolni is heti kétszer és itthon is egy-két alkalommal szobabiciklizni. Ahogy teltek a napok kezdtem észrevenni, hogy a nadrág lóg rajtam és a Kangoo-t is jobban bírom már. Erőre kaptam és kitartóan folytattam tovább.

Miután letelt a két hét és megmértem magam, nagy öröm ért, sikerült 80.4 kilóra lefogynom. Nem akartam elhinni, többször is ráálltam a mérlegre, hogy megnézzem igaz-e :) Itt nem is állok meg, most egy kis pihenés és kezdem újra. Tudom, hogy ezzel a diétával sikerül végre elérni a célom!
Minden nap örömmel indulok sétálni a kisfiammal, mert nem fulladok ki mire hazaérünk.

Mindenkinek ajánlom ezt a diétát! Próbáljátok ki!!!

Üdv, Nikus

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!