Sikertörténetek

Végre jól érzem magam a bőrömben

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Nikolett kétgyermekes édesanyaként, 30 kiló felesleggel vágott bele a diétába. Hogy hogy sikerült? Azt ő maga meséli el:

2 gyerkőc szülése utàn 30kg felesleggel küzdöttem évekig. Észrevettem hogy kevesebb erőm lett, hogy csak vonszolom magam és a hangulatom is mindig rossz. Arra az elhatàrozàsra jutottam hogy fogynom kell.

Ekkor bukkantam rà az IdealBody® porra, miközben a Rossmannban vàsároltam. Hazajöttem és utánna néztem az interneten.Tömérdek pozitív tapasztalatot olvastam róla. Meg is vettem, bízva abban hogy nekem is segíteni fog.

A kúra alatt nem éheztem, a kedvem sokkalta jobb lett, energiával teltem. És igen! Sikerült! 3.5 hónap alatt, 2 intenzív kúrával 103 kg-ról 88.9 kg-ra fogytam. 14.1kg ment le eddig. A közérzetem remek, a gyerekekkel többet tudok játszani. Végre jól érzem magam a bőrömben. A pihenőidő leteltével folytatom a 30 napos programmal. És természetesen odafigyelek mit mikor eszek.

Köszönöm IdealBody® hogy hozzásegítettél egy boldogabb, könnyebb élethez. :)

Nikolett a fogyás előtt... és fogyás után:

IdealBody®

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!