Sikertörténetek

Újra karcsúbban, újra a IdealBody®-val

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A Juventus Rádió műsorvezetőjeként fontos számomra a megjelenés, ám anyukaként és reggeli rádiósként nem könnyű odafigyelni.

Egy éve kezdtem a Juventus Rádió reggeli műsorában dolgozni. Akkor a 173 cm és 70 kiló voltam. Aztán a megváltozott életvitel miatt egy év alatt 5 kilót híztam.

Zavart a felesleg, főleg miután előléptettek műsorvezetővé, hiszen sok helyen személyesen is meg kellett jelennem. Viszontlátva magam a képernyőn, fényképeken, belémhasított a felismerés: azonnal fogynom kell!

Mivel a 3. terhességem után az IdealBody®-val® sikerült nagyon sok kilótól megszabadulnom, egyértelmű volt a választás: újra belevágok az intenzív kúrába. Tudtam, hogy csak az első pár nap lesz nehéz, utána már nem fog hiányozni a rágás, mégis félve kezdtem neki. Vajon újra képes leszek végigcsinálni? A félelmem természetesen alaptalan volt: egyáltalán nem éreztem éhséget, pedig a fiúk a rádióban jócskán próbára tettek: már a diéta másnapján krumplis pogácsát sütöttek, de olyan is volt, hogy Sági Szilárd szakács készített a stúdióban libamájat sült almával. De könnyedén bírtam a kísértéseket, szóval hiába sütögettek, végül ők sültek fel:)

IdealBody®

Ennél kicsit nehezebb volt otthon a gyerekeimnek palacsintát, fasírtot készítenem úgy, hogy közben ne kóstoljam meg. De erős voltam, mert arra gondoltam, ez csupán két hét az életemből – az eredmény pedig jócskán kárpótolni fog. És így is lett: összesen 4 kilót fogytam, ami talán nem tűnik túl soknak, de centikben nagyon is az. A derekam 6, a combom pedig 4 centivel lett vékonyabb, vagyis újra 40-es ruhákat hordok, és ennek nagyon örülök!

Az életmódomra is hatással volt a diéta: büszke vagyok arra, hogy végigcsináltam, és óvom azt, amit sikerült elérnem vele: 17 óra után már nem eszek. A férjemet még nem sikerült rávennem arra, hogy ő is próbálja ki, de anyósomat, sógoromat és a sógornőmet igen, és mindannyian szép eredményeket értek el! Már másodjára segített rajtam az IdealBody®®, és bízom benne, hogy harmadik alkalomra nem lesz szükség, mert vigyázok a kúrának köszönhetően vékonyabb, karcsúbb alakomra.

Simori Renáta, Juventus rádió, műsorvezető

Fotó: Nővarázsoló Műhely

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!