Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Újra karcsúbban, újra a Turbó Diétával®

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

A Juventus Rádió műsorvezetőjeként fontos számomra a megjelenés, ám anyukaként és reggeli rádiósként nem könnyű odafigyelni.

Egy éve kezdtem a Juventus Rádió reggeli műsorában dolgozni. Akkor a 173 cm és 70 kiló voltam. Aztán a megváltozott életvitel miatt egy év alatt 5 kilót híztam.

Zavart a felesleg, főleg miután előléptettek műsorvezetővé, hiszen sok helyen személyesen is meg kellett jelennem. Viszontlátva magam a képernyőn, fényképeken, belémhasított a felismerés: azonnal fogynom kell!

Mivel a 3. terhességem után a Turbó Diétával® sikerült nagyon sok kilótól megszabadulnom, egyértelmű volt a választás: újra belevágok az intenzív kúrába. Tudtam, hogy csak az első pár nap lesz nehéz, utána már nem fog hiányozni a rágás, mégis félve kezdtem neki. Vajon újra képes leszek végigcsinálni? A félelmem természetesen alaptalan volt: egyáltalán nem éreztem éhséget, pedig a fiúk a rádióban jócskán próbára tettek: már a diéta másnapján krumplis pogácsát sütöttek, de olyan is volt, hogy Sági Szilárd szakács készített a stúdióban libamájat sült almával. De könnyedén bírtam a kísértéseket, szóval hiába sütögettek, végül ők sültek fel:)

Turbó Diéta

Ennél kicsit nehezebb volt otthon a gyerekeimnek palacsintát, fasírtot készítenem úgy, hogy közben ne kóstoljam meg. De erős voltam, mert arra gondoltam, ez csupán két hét az életemből – az eredmény pedig jócskán kárpótolni fog. És így is lett: összesen 4 kilót fogytam, ami talán nem tűnik túl soknak, de centikben nagyon is az. A derekam 6, a combom pedig 4 centivel lett vékonyabb, vagyis újra 40-es ruhákat hordok, és ennek nagyon örülök!

Az életmódomra is hatással volt a diéta: büszke vagyok arra, hogy végigcsináltam, és óvom azt, amit sikerült elérnem vele: 17 óra után már nem eszek. A férjemet még nem sikerült rávennem arra, hogy ő is próbálja ki, de anyósomat, sógoromat és a sógornőmet igen, és mindannyian szép eredményeket értek el! Már másodjára segített rajtam a Turbó Diéta®, és bízom benne, hogy harmadik alkalomra nem lesz szükség, mert vigyázok a kúrának köszönhetően vékonyabb, karcsúbb alakomra.

Simori Renáta, Juventus rádió, műsorvezető

Fotó: Nővarázsoló Műhely

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm