Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Újra formában!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A szülés után felugrott kilókkal nem könnyű megbirkózni. Anita is sokáig küzdött, de aztán orvosa ajánlására az IdealBody®-t választotta.

Orvosként gyakran találkozom olyan esetekkel, amikor csinos, fiatal kismamák nem tudnak megszabadulni szülés után rajtuk maradt kilóiktól, amikor bárki plusz kilókat szed fel, és már az egészsége miatt is le kéne adnia, amikor a sport már nem segít önmagában. Ilyenkor a legtöbben kétségbe esnek, és jönnek az önsanyargató kúrák, amitől sem tartós sikert, sem hangulatjavulást nem várhatunk: inkább csak egészségromboló hatást.

IdealBody®Jojó-hatás

Anita harmincéves, első gyermekét 1999-ben szülte, a másodikat pedig 2002-ben. Az első szülés után 71 kg-ot mutatott a mérleg, a második után már 73-at, és ezt bizony joggal érezhette soknak 165 centis magasságához. Anitát akkor ismertem meg, amikor már túl volt diétákon, sportolási törekvéseken – bár ezekhez nem volt meg az igazi kitartása. Egyszer sikerült elérnie a 60 kilós álomhatárt is, de aztán a nem megfelelő módszerek, és az azok következtében fellépő állandó éhségérzet miatt 10 kilót vissza is szedett.

IdealBody® - módon

2007 áprilisában határozta el, hogy véget vet a meddő kísérletezésnek. Ekkor hallott az IdealBody®-ról, és hozzám fordult tanácsért. A kúrát úgy kezdtük, ahogy minden diétát kellene, főleg, amikor ilyen sok kiló leadása a cél: komplex orvosi vizsgálattal. A vérnyomás-, koleszterinszint és egyéb értékek mérése mellett professzionális technikával a testösszetételét is mértük. Ez különösen hasznos, hiszen segítségével pontosabban meghatározhatjuk a fogyni vágyó célsúlyát, izomtömegét, és hogy mennyi zsírtól kell megszabadulnia. Anitának a mérés szerint körülbelül 8,5 kg zsírfeleslegtől kellett megválnia, ami éppen ideális kiinduló érték egy olyan diétához, amely magas fehérjebevitelével vigyáz az izomszövetre, és szinte csak a zsírszövetből fogyaszt. Így egyértelmű volt: számára a klasszikus, kéthetes IdealBody® az ideális, amely napi háromszori fehérjeturmix bevitelen alapul. Így nem kell számolgatni, méricskélni sem.

Csökkenő méretek

A kéthetes kúra máris jó pár kilóval könnyített Anitán, úgy, hogy közben nem volt éhes, nem sanyargatta testét, és még mozogni is volt kedve. Folytatásként a könnyített változatot javasoltam neki: hiszen már nem volt olyan sok feleslege. Reggelire és vacsorára a fehérjeenzim turmixot fogyasztotta, de nem hagyta ki a könnyű ebédet sem. Közben persze folyamatosan ellenőriztük értékeit, és mindegyiken látszott: nagyon jó irányba halad a folyamat. Néhány hétbe telt csupán, és a kiinduláskor hordott 31-es farmert 27-esre cserélhette! Ráadásul addig problémás, pattanásos bőre kitisztult, hajhullása megszűnt.

IdealBody®

Dr. Huberth János

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm