Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Tündének csak a Turbó Diéta® segített

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

 

Tünde többféle diétát kipróbált, ám hosszú távon egyik sem bizonyult megfelelőnek. Végül rátalált a Turbó Diétára®, amivel teljesen meg van elégedve.

Kedves Turbó Diéta Központ csapata!
 
Ha jól emlékszem kb 5 évvel ezelőtt próbáltam ki először a Turbó Diétát®, egy barátnőmmel! Neten keresgélve találtuk és már akkor is ott rendeltük meg a két hetes diétához szükséges csomagot!
 
2005-ig többféle diétát kipróbáltam már-kétszersült, kefír, narancs, herbalife, gyümölcs, lékúra, este nem ettem stb, és persze sokat sportoltam! Egyik sem bizonyúlt hosszú távon megfelelőnek, csak a sport, de mikor abba kellett hagynom szépen lassan jöttek rám a kilók!

Abban az időben 3-5 kg súlyfelesleggel küzdöttem, amit a Turbó Diétának® köszönhetöen, sikerült eltüntetni magamról!

Hypothyreosisom van, ezért is készültem méginkább a babavárásra és figyeltem oda, hogy milyen diétával próbálkozom.

Várandósságom előtt, persze alkalmas időben újra elkezdtem egy kéthetes kúrát, "biztos, ami biztos" címszóval, hogy ne plusz kilókkal lépjek a kismamák körébe. Szintén sikerült az áhitott súlyt elérnem!
Várandósságom alatt figyeltem mindenre, a végén mégis 25kg-val nyomott többet a mérleg! Szülés után 8 kilóval lett a súlyom kevesebb.

Kisfiam 15 hónapos volt, mikor éreztem, hogy a szervezetem kezd visszaállni a várandósság előtti korszakra, addig a súlyom meg sem mozdult, ami köszönhető a TSH szintem felborulásának is! Akkor kezdtem a diátát újra! Most 18 hónapos,immár harmadszor iszom a Turbó Diéta® fehérjeturmixot, és végreMindhárom hónapban kb 5kg-mal voltam könnyebb, a 14napos Turbó Diéta® kúra végén.
Nekem csak a Turbó Diéta® segített! Nagyon örülök, hogy 5 évvel ezelőtt rátaláltam és kipróbáltam ezt a módszert!

Nagyon sok ismerősnek, túlsúllyal küzdőnek ajánlottam már! Akik kipróbálták, csak jót tudtak mondani, még akkor is, ha a könnyített vátozatot alkalmazták.

Nyár óta is fogyasztottam Turbo Diéta® terméket, mondhatom, hogy már folyamatos fogyasztó vagyok! Ha nem konkrétan a két hetes kúra során alkalmazom a diétát, -most már előfordul, hogy napközben, ha éppen rohanok, kevés az időm- csak készítek egy shaket és már megyek is tovább! A véleményem, tapasztalatom csakis POZITÍV, mindenkinek ajánlani tudom a Turbo Diétát®!

További sok sikert a csapat munkájához!

Üdvözlettel: H. Tünde

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm