Sikertörténetek

Szilvi, az örökös diétázó

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Szilvi számtalan módszert kipróbált már, hogy leadjon a súlyfeleslegéből. Most végre igazi változást ért el, nézd meg a képeket és a videót!

41 éves vagyok, és gyerekkorom óta súlyproblémákkal küzdök. Számtalan módszert próbáltam ki, hogy leadjak a súlyfeleslegemből, de egyik sem működött hosszú távon. Amikor rátaláltam az IdealBody®-ra, 78,8 kg voltam. Mivel 173 cm magas vagyok, sokak szerint ez a súlyfelesleg nem volt vészes, ám ezt én másként láttam. Azt gondoltam, hogy egy kétgyerekes anyuka nem hagyhatja el magát – rosszul éreztem magam a bőrömben, nem voltam elégedett azzal a látvánnyal, amit a tükör mutatott, hiszen nemcsak deréktól lefelé volt rajtam mindenhol súlyfelesleg, hanem a karomon is! De nemcsak a nőiességem és a magabiztosságom szempontjából volt fontos, hogy fogyjak, hanem az egészségem miatt is. Fitt akartam lenni, nemcsak csinos.

 

Egyszer sem voltam éhes

Mint a legtöbb nő, én is imádok enni, és amikor belevágtam az IdealBody®-ba, az volt a legnagyobb félelmem, hogy éhezni fogok. Szerencsére egyetlen egyszer sem voltam éhes, még azokon a napokon sem, amikor csak turmixot fogyaszthattam. Racionális ember vagyok, aki szeret előre tervezni, ennek is köszönhető, hogy ezúttal sikerrel végződött a diéta, hiszen minden napra pontosan meg van adva, hogy mit, mikor és mennyit szabad enni, így tervezhető volt az egész folyamat. Már az első három napban ledobtam két kilót, az eredmények pedig folyamatosan jöttek és ez nagyon motiváló volt. Minden egyes alkalommal egyre kevesebbet mutatott a mérleg, ám a fogyás nem volt egyenletes. Heti átlag 1,5-2 kilogrammtól szabadultam meg, noha ezek az eredmények nem egyenletesen jöttek. Nehezebben éltem meg azokat a periódusokat, amikor valamiért kicsit lelassult a fogyás, de mivel nagyon elszánt voltam, gyorsan túljutottam a nehezebb pillanatokon. Ráadásul a mérleg előbb-utóbb mindig igazolta a diéta hatékonyságát.

Mínusz 12 centi mindenhonnan!

A diéta második hónapjától elkezdtem mozogni, minden nap kardióztam 20 percet, ami még nagyobb löketet adott a súlyvesztésnek. A diéta kezdetén azt a célt tűztem ki magam elé, hogy 16 kilót leadok, vagyis 63 kilóra fogyok, amit kicsivel több, mint három hónap alatt el is értem. A legfantasztikusabb az egészben mégsem az, hogy ennyivel könnyebb vagyok, hanem az, hogy a derekam, a csípőm és még a combom is 12 centivel vékonyabb lett! Olyan régi ruhák is jók rám, amiket sosem gondoltam volna, hogy valaha újra hordani fogok! Habár a diéta véget ért, az egészséges életmódot nem adtam fel. Nem eszem cukrot és zsírt, csak sovány húsokat fogyasztok és teljes kiőrlésű gabonafélét. Vacsorára néha még iszom turmixot, a 63 kilós álomsúlyt pedig azóta is tartom és végre jól érzem magam a bőrömben.

 

Az ő sikertörténetük is érdekelhet:

IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
IdealBody®
BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!