Sikertörténetek

Szép Krisztina 5,8 kilóval lett karcsúbb

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Vajon van megoldás azok számára is, akik világéletükben harcoltak a kilókkal? Krisztina történetéből kiderül, hogy az IdealBody®®-val egyszerű a fogyás, és a kilók zsírból mennek le!

Amióta az eszemet tudom harcban állok a kilókkal. A gömbölyödés folyamata egészen odáig fajult, míg 22 éves koromra elértem a 95 kg-t. Na ekkor kaptam észbe, hogy ez így nem mehet tovább, így diétába és szigorú edzésbe kezdtem. Heti 5-6-szor is jártam konditerembe és így le is fogytam úgy 25 kg-t. Aztán ahogy teltek az évek, változott az élethelyzet, család, gyerek, stb, a kilók ismét elkezdtek rakódni. Persze annyi azért már nem jött vissza, mert az étkezésre mindig is igyekeztem odafigyelni (úgy látszik mégsem eléggé), és sajnos az az intenzív mozgás sem fért már bele az életembe látástól-mikulásig dolgozó családanyaként, (örülök, ha egy héten egyszer vagy kétszer egy 20 perces speedfitness edzésre eljutok)

Véget érhet a harc a kilókkal?

IdealBody®Már egy ideje toporogtam a 80 kg körül-fölött, ahonnan egyszerűen nem bírtam kimozdulni, mikor az interneten megláttam egy felhívást egy fogyókúrás versenyre. Gondoltam, épp ez az ami kell nekem és jelentkeztem. Nagy szerencsémre be is választottak a 9 versenyzőből álló csapatba, aminek nagyon örültem, hisz úgy éreztem nagy lendület ez, hogy kimozduljak a holtpontomról.

Kiderült, hogy a verseny lényege, hogy az IdealBody®® termékeit fogyasztva kell fogyókúrázni. Hallottam már azelőtt az IdealBody®®-ról, de valahogy soha sem mertem belevágni. Nem gondoltam volna, hogy csak és kizárólag ezt a turmixot fogyasztva -2 héten át- meg lehet maradni lendületesnek, energikusnak, higgadtnak a napi stresszes, maximális odafigyelést és koncentrációt igénylő munkámban és aztán este itthon is.

A verseny elején mondtam is Laurának az aggodalmaimat, aki megnyugtatott, hogy higgyem el, minden rendben lesz, és igaza lett. Többször is belekezdtem már különböző diétákba, amik pont azért buktak meg, mert a rohanós, stresszes életvitelembe nem tudtam egyszerűen beilleszteni, éhes voltam, ettől feszült, és ezen a ponton fel is adtam. De az IdealBody® teljesen más. Tényleg nem voltam éhes, vagy amikor úgy gondoltam, hogy mintha az lennék csak ittam fél pohárral az előre elkészített turmixomból és már minden ment is tovább rendben.

Többen kérdezték, hogy nem volt-e egyhangú ez a turmix kúra? Erre csak azt tudom mondani, hogy könnyen változatossá lehet tenni. Van ugye többféle íz, de ezen belül is lehet keverni az italokat. Pl. a vaníliás fahéjjal isteni! A pisztácia-csokival, vagy az eper a vaníliával is kombinálható, és akkor már változatosabb az egész. Én mindig jégkockával készítem az italokat és úgy igazi frissítőként hat.

Zsírból fogysz, nem izomból!

Én alapban nem vagyok egy nagy húsevő, és a diétás kosztok alatt mindig gondot okozott, hogy ugye figyelj a fehérje-bevitelre, mert különben izomból fogysz és nem zsírból. Ez a gondom is megoldódott az IdealBody®-val®, hisz fehérje turmix:)

A verseny, illetve azt mondom, hogy a diéta, verseny részének az eredménye 5,8 kiló mínusz.  Ebből az első 2 hétben az intenzív kúra alatt lement 4 kiló, és a második két hétben, amikor már könnyített kúrát tartottam, akkor a majdnem 2. Összességében elégedett vagyok az egy hónap eredményével, és nagyon örülök, hogy megismertem az IdealBody®®-t mert úgy gondolom, hogy hosszú távon használni fogom, ha egyszer már bevált. Célom még, hogy további 8-10 kg-tól megszabaduljak, így a következő intenzív kúrámat holnap kezdem is:)

Köszönök mindent Laurának, akit mindig meg lehet találni bármilyen kérdéssel, vagy ha kicsit elakad az ember a fogyókúrában, és persze köszönet az egész csapatnak!

Krisztina fogyása számokban:
  • -5,8 kg súlycsökkenés
  • -8 cm csípő körfogat csökkenés
  • -6 cm derék körfogat csökkenés
  • -2 cm mellkörfogat csökkenés
  • -6 cm karkörfogat csökkenés
  • -2 cm combtérfogat csökkenés

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!