Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Szép Krisztina 5,8 kilóval lett karcsúbb

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Vajon van megoldás azok számára is, akik világéletükben harcoltak a kilókkal? Krisztina történetéből kiderül, hogy a Turbó Diétával® egyszerű a fogyás, és a kilók zsírból mennek le!

Amióta az eszemet tudom harcban állok a kilókkal. A gömbölyödés folyamata egészen odáig fajult, míg 22 éves koromra elértem a 95 kg-t. Na ekkor kaptam észbe, hogy ez így nem mehet tovább, így diétába és szigorú edzésbe kezdtem. Heti 5-6-szor is jártam konditerembe és így le is fogytam úgy 25 kg-t. Aztán ahogy teltek az évek, változott az élethelyzet, család, gyerek, stb, a kilók ismét elkezdtek rakódni. Persze annyi azért már nem jött vissza, mert az étkezésre mindig is igyekeztem odafigyelni (úgy látszik mégsem eléggé), és sajnos az az intenzív mozgás sem fért már bele az életembe látástól-mikulásig dolgozó családanyaként, (örülök, ha egy héten egyszer vagy kétszer egy 20 perces speedfitness edzésre eljutok)

Véget érhet a harc a kilókkal?

Turbó DiétaMár egy ideje toporogtam a 80 kg körül-fölött, ahonnan egyszerűen nem bírtam kimozdulni, mikor az interneten megláttam egy felhívást egy fogyókúrás versenyre. Gondoltam, épp ez az ami kell nekem és jelentkeztem. Nagy szerencsémre be is választottak a 9 versenyzőből álló csapatba, aminek nagyon örültem, hisz úgy éreztem nagy lendület ez, hogy kimozduljak a holtpontomról.

Kiderült, hogy a verseny lényege, hogy a Turbó Diéta® termékeit fogyasztva kell fogyókúrázni. Hallottam már azelőtt a Turbó Diétáról®, de valahogy soha sem mertem belevágni. Nem gondoltam volna, hogy csak és kizárólag ezt a turmixot fogyasztva -2 héten át- meg lehet maradni lendületesnek, energikusnak, higgadtnak a napi stresszes, maximális odafigyelést és koncentrációt igénylő munkámban és aztán este itthon is.

A verseny elején mondtam is Laurának az aggodalmaimat, aki megnyugtatott, hogy higgyem el, minden rendben lesz, és igaza lett. Többször is belekezdtem már különböző diétákba, amik pont azért buktak meg, mert a rohanós, stresszes életvitelembe nem tudtam egyszerűen beilleszteni, éhes voltam, ettől feszült, és ezen a ponton fel is adtam. De a turbódiéta teljesen más. Tényleg nem voltam éhes, vagy amikor úgy gondoltam, hogy mintha az lennék csak ittam fél pohárral az előre elkészített turmixomból és már minden ment is tovább rendben.

Többen kérdezték, hogy nem volt-e egyhangú ez a turmix kúra? Erre csak azt tudom mondani, hogy könnyen változatossá lehet tenni. Van ugye többféle íz, de ezen belül is lehet keverni az italokat. Pl. a vaníliás fahéjjal isteni! A pisztácia-csokival, vagy az eper a vaníliával is kombinálható, és akkor már változatosabb az egész. Én mindig jégkockával készítem az italokat és úgy igazi frissítőként hat.

Zsírból fogysz, nem izomból!

Én alapban nem vagyok egy nagy húsevő, és a diétás kosztok alatt mindig gondot okozott, hogy ugye figyelj a fehérje-bevitelre, mert különben izomból fogysz és nem zsírból. Ez a gondom is megoldódott a Turbó Diétával®, hisz fehérje turmix:)

A verseny, illetve azt mondom, hogy a diéta, verseny részének az eredménye 5,8 kiló mínusz.  Ebből az első 2 hétben az intenzív kúra alatt lement 4 kiló, és a második két hétben, amikor már könnyített kúrát tartottam, akkor a majdnem 2. Összességében elégedett vagyok az egy hónap eredményével, és nagyon örülök, hogy megismertem a Turbó Diétát® mert úgy gondolom, hogy hosszú távon használni fogom, ha egyszer már bevált. Célom még, hogy további 8-10 kg-tól megszabaduljak, így a következő intenzív kúrámat holnap kezdem is:)

Köszönök mindent Laurának, akit mindig meg lehet találni bármilyen kérdéssel, vagy ha kicsit elakad az ember a fogyókúrában, és persze köszönet az egész csapatnak!

Krisztina fogyása számokban:
  • -5,8 kg súlycsökkenés
  • -8 cm csípő körfogat csökkenés
  • -6 cm derék körfogat csökkenés
  • -2 cm mellkörfogat csökkenés
  • -6 cm karkörfogat csökkenés
  • -2 cm combtérfogat csökkenés

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm