Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Szarka Zsuzsanna is éhség nélkül fogyott

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Nálam édesebb szájú ember kevés van, nekem főként ezért volt jó a Turbó Diéta® turmix. Olyan volt, mintha egyfolytában édességet ehetnék.

Új munkahelyre kerültem, és hamar összebarátkoztunk a kolleganőkkel. A nyár közeledtével a fogyókúra egyre gyakoribb témát szolgáltatott, és ekkor jött az ötlet, hogy jelentkezzünk a Turbó Diéta versenyére.

Borzasztóan boldogok voltunk, amik beválogattak bennünket. Nagyon vártam az állapotfelmérést és azt, hogy végre belevághassunk a fogyókúrába. Rengeteg sikertelen fogyókúrás próbálkozáson vagyok túl. Nekem eddig a sok mozgás segített minimális evéssel. Így fogytam 30 kg-ot, de borzasztóan nehéz volt és sajnos általánosságban minden fogyókúrás kísérletemre elmondható, ha azt nem tudtam hosszú távon beépíteni az életembe és egy idő után vissza veszem a tempót szépen lassan hízni is elkezdtem.

Turbó Diéta® hosszú távon is tartható

Eleinte furcsa volt a gondolat, hogy csak turmixot ehetek így az első napokon az elhatározás lendített át. Hiányoztak az ízek, a rágás az evés élvezete, de fejben el kell dönteni, hogy mit szeretnénk és élvezni azt ami van. Pár nap után nem volt ebből gond. Nem voltam éhes. Teljesen eltelített a turmix. Ami nagyon jó, hogy nincs gond az étkezésre. Nem kell vásárolni, gondolkodni, grammra, kalóriára kiszámolni, hogy mit lehet enni, órákat eltölteni a konyhában, hogy a másnapi diétás étrendet összerakd.  Kis dobozba turmixpor, tej a táskába és kész is. Nálam édesebb szájú ember kevés van. Nekem főként ezért volt jó a turmix. Olyan volt, mintha egyfolytában édességet ehetnék. A csokis a kedvencem.
Nagyon sokat segített, hogy csapatban fogyókúráztunk.

Ha meginogtunk volna, vagy mély ponton voltunk, a másik átlendített és lelkesített. Folyamatosan megosztottuk a tapasztalatainkat egymással és Laura is rajtunk tartotta a szemét. Hívott Bennünket, konzultáltunk telefonon és személyesen is és nagyon jó volt, hogy egy szakképzett támogató csapattal a háttérben csinálhattuk ezt a fogyókúrát végig.

Ezt a diétát bárki végig csinálja. Akinek szándéka, hogy le akar fogyni, annak az lesz a furcsaság, hogy nem létezik, hogy ez csak ennyi. Nincsenek olyan szabályok, amelyeket nehéz vagy képtelenség tartani. Kis önfegyelem kell az intenzív kúrához, de gyorsan elrepül az idő kínlódás nélkül, sikerélményekkel.

Turbó Diéta

Pár nap után érezni a befektetett munka gyümölcsét, ami visz előre.

Könnyebbnek, energikusabbnak és magabiztosabbnak éreztem magam napról napra ahogyan néztem, hogy kisebb ruhát kell venni, mert 2 hét után 4 kg fogyással Kati annyit mondott: "Vennünk kell neked egy farmert. Hogy nézel ki? Lóg rajtad..." Köszönöm!

Zsuzsi fogyásának eredménye számokban:
  •    - 4,3 kg súlycsökkenés
  •     - 4 cm csípő körfogat csökkenés
  •     - 9 cm derék körfogat csökkenés
  •     - 2 cm mellkörfogat csökkenés
  •     - 7 cm karkörfogat csökkenés
  •     - 8 cm combtérfogat csökkenés
BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm