Sikertörténetek

Szarka Zsuzsanna is éhség nélkül fogyott

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Nálam édesebb szájú ember kevés van, nekem főként ezért volt jó az IdealBody®® turmix. Olyan volt, mintha egyfolytában édességet ehetnék.

Új munkahelyre kerültem, és hamar összebarátkoztunk a kolleganőkkel. A nyár közeledtével a fogyókúra egyre gyakoribb témát szolgáltatott, és ekkor jött az ötlet, hogy jelentkezzünk az IdealBody® versenyére.

Borzasztóan boldogok voltunk, amik beválogattak bennünket. Nagyon vártam az állapotfelmérést és azt, hogy végre belevághassunk a fogyókúrába. Rengeteg sikertelen fogyókúrás próbálkozáson vagyok túl. Nekem eddig a sok mozgás segített minimális evéssel. Így fogytam 30 kg-ot, de borzasztóan nehéz volt és sajnos általánosságban minden fogyókúrás kísérletemre elmondható, ha azt nem tudtam hosszú távon beépíteni az életembe és egy idő után vissza veszem a tempót szépen lassan hízni is elkezdtem.

IdealBody®® hosszú távon is tartható

Eleinte furcsa volt a gondolat, hogy csak turmixot ehetek így az első napokon az elhatározás lendített át. Hiányoztak az ízek, a rágás az evés élvezete, de fejben el kell dönteni, hogy mit szeretnénk és élvezni azt ami van. Pár nap után nem volt ebből gond. Nem voltam éhes. Teljesen eltelített a turmix. Ami nagyon jó, hogy nincs gond az étkezésre. Nem kell vásárolni, gondolkodni, grammra, kalóriára kiszámolni, hogy mit lehet enni, órákat eltölteni a konyhában, hogy a másnapi diétás étrendet összerakd.  Kis dobozba turmixpor, tej a táskába és kész is. Nálam édesebb szájú ember kevés van. Nekem főként ezért volt jó a turmix. Olyan volt, mintha egyfolytában édességet ehetnék. A csokis a kedvencem.
Nagyon sokat segített, hogy csapatban fogyókúráztunk.

Ha meginogtunk volna, vagy mély ponton voltunk, a másik átlendített és lelkesített. Folyamatosan megosztottuk a tapasztalatainkat egymással és Laura is rajtunk tartotta a szemét. Hívott Bennünket, konzultáltunk telefonon és személyesen is és nagyon jó volt, hogy egy szakképzett támogató csapattal a háttérben csinálhattuk ezt a fogyókúrát végig.

Ezt a diétát bárki végig csinálja. Akinek szándéka, hogy le akar fogyni, annak az lesz a furcsaság, hogy nem létezik, hogy ez csak ennyi. Nincsenek olyan szabályok, amelyeket nehéz vagy képtelenség tartani. Kis önfegyelem kell az intenzív kúrához, de gyorsan elrepül az idő kínlódás nélkül, sikerélményekkel.

IdealBody®

Pár nap után érezni a befektetett munka gyümölcsét, ami visz előre.

Könnyebbnek, energikusabbnak és magabiztosabbnak éreztem magam napról napra ahogyan néztem, hogy kisebb ruhát kell venni, mert 2 hét után 4 kg fogyással Kati annyit mondott: "Vennünk kell neked egy farmert. Hogy nézel ki? Lóg rajtad..." Köszönöm!

Zsuzsi fogyásának eredménye számokban:
  •    - 4,3 kg súlycsökkenés
  •     - 4 cm csípő körfogat csökkenés
  •     - 9 cm derék körfogat csökkenés
  •     - 2 cm mellkörfogat csökkenés
  •     - 7 cm karkörfogat csökkenés
  •     - 8 cm combtérfogat csökkenés
BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!