Sikertörténetek

Sokkal jobban érzem magam a bőrömben

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Ritára a dohányzás abbahagyása után szaladtak fel a kilók, mígnem a mérleg már három jegyű számot mutatott. Ekkor döntötte el, hogy változtatni fog.

Az elmúlt 2,5 hónap eredményét szeretném most megmutatni nektek.

IdealBody®

Régen évekig dohányoztam. A kislányom Dorina nagyon féltett es kérte szokjak le a cigiről. Első nagy akadályt sikeresen leküzdöttem, letettem a cigit. Majd hirtelen elkezdtek a kilók felszaladni rám, mígnem már 3 jegyű számot mutatott a mérleg.

Akkor már egy ideje fontolgattam, hogy ez igy nem mehet tovább és ebben a barátaim is megerősítettek. Elhataroztam lefogyok. Szinte egyik naptól a másikra kezdtem bele és nem bántam meg. Ma már 15 kg al kevesebbet mutat a mérleg de itt még nem szeretnék megállni, célom legalabb 20 kg mínusz.

Miota lefogytam magabiztosabb vagyok, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem bevált. Imádom. 

N. Rita

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!