Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Rózsa fogyása a Turbó diétával

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Rózsának a Turbó diétával® 2 hét alatt sikerül az, ami más diétával fél évig is eltart. Ez tényleg turbó! Eldöntötte, hogy ez már örökre az élete része marad.

Először is köszönöm szépen a lehetőséget, hogy megoszthatom a történetemet! 

34 éves vagyok, 3 gyermek édesanyja. 173 cm magas vagyok, és soha nem voltam egy vékony alkat. A 3 terhességem alatt sikerült mindig a 15-20 kg-at felhíznom, amiből minimum 15 kg mindig rajtam is maradt. A 3. gyermekemet 112 kg-al mentem szülni. Fogyókúra fogyókúrát követett, kisebb nagyobb sikerekkel, majd jött az ismert jojo-effektus. Ekkor találtam rá a Turbó diétára®. 
2x2 hét intenzív kúrával sikerült 15kg-ot lefogynom, amit egy éve tartok. Az 1 hónap eredmény súlyba 15 kg, derék -15 cm, has -18 cm, comb -6 cm, kar -4 cm, mell alatt -10 cm, csípő -14 cm. 

$kep1$46-os ruháról 40-re váltottam, ami nagyszerű. Eltűnt a hasamról a nagy úszógumi és nagyon jól érzem magam. Hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sikereket lehet elérni. Mindenkinek írom, hogy csak 1x próbálja ki, nem fog benne csalódni. Kedvencem a csokis ízű, néha  egy kicsit felturbózom, hogy legyen egy kicsit sütis íze, így egy kis csipet fahéjjal vagy pár csepp rumaromával igazi nasi varázsolható belőle. 

A környezetem kérdezgette, hogy mitől fogytam le ilyen gyorsan ennyit? Mondtam, hogy a Turbó diétát® ittam. A többségtől ezt a választ kaptam: Jaj, én már azt próbáltam nekem nem jött be... 
Mikor rákérdezek, hogy a Laurás terméket ittad? Akkor néztek, hogy miről beszélek, s végül kiderült, hogy minden féle saját márkás olcsó porokat ittak, hát elhiszem, hogy annak nem volt hatása. Csak annyit mondtam nekik: "Kérdezd Laurát!”, ő megmondja a tutit. Pár hét, és nem ismersz magadra. 

A mai napig a Turbó diétát® iszom könnyített verzióban (mindig kéznél van, és hamar kész, ha rám jön az éhség vagy csak nasizhatnék. Ezzel tudom tartani a súlyom már 1 éve. Nagy bevásárláskor már nem maradhat ki 2 doboz Turbó diéta® por a kosaramból. Valaki ruházatra költ, valaki szépségápolásra, én Turbó diétára®. Először legyek szép és sovány, utána majd ráérek szépülni és divatosan öltözni.

Köszönöm szépen Laura és Turbó diéta®, már mindig az életem része maradsz.

Üdvözlettel: Farkasné Rózsa 2013-05-04

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm