Autor článku:
IdealBody®
Autor článku:
IdealBody®
Suroviny (pre 2 osoby):
Ako na to: Kuracie prsia umyjeme, zbavíme kostí a kože. Z kostí, kože a zeleniny si pripravíme vývar. Mäso nakrájame na malé kúsky. Na margaríne si opražíme trocha cibule, pridáme kuracie prsia, ktoré osolíme, podusíme a keď sa šťava odparí, posypeme trochou múky a krátko opražíme. Pridáme najemno pokrájaný petržlen, víno, smotanu a scedený vývar. Celú zmes necháme podusiť na miernom ohni. Po zmäknutí kuracích pŕs pridáme na kocky nakrájané jablká a broskyne. Ešte raz necháme prejsť varom. Hotové jedlo môžeme konzumovať bez prílohy.
Jedna porcia 515,4 kcal (z toho 42,9 g bielkovín; 13,8 g tuku; 50 g sacharidov; 5,2 g vlákniny).
*Ako na to: Tu uvádzané množstvá sú pre 4 osoby. Energetickú hodnotu (E) a obsah sacharidov (S) uvádzame na porciu pre jednu osobu.
Mlieko používané v receptoch obsahuje 1,5% tuku, smotana 12%!
Kde sa neuvádza názov syra, vychádzali sme z energetickej hodnoty a obsahu sacharidov v syre Óvári (sušiny: 56%, tuk v sušine: 45%).
**Zdroj: Nagy Margit: 399 Recept cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak (399 receptov diabetikom, k chudnutiu). A diabetes újság Konyhasarok rovatának különkiadása, Chronos Kiadó, Budapest
Zdroj: Diabetic Living Magazin 2013. nyár
Váš kosík je prázdny!
Podľa nás by Vás to mohlo zaujímať.
Vnútroštátne doručenie je bezplatné!
Spolu
0,00 €
Naozaj to chcete odstrániť?
produkt z košíka?
Zadajte svoju e-mailovú adresu a my vás budeme kontaktovať hneď, ako bude výrobok opäť k dispozícii v e-shope.
Úspešné prihlásenie