Recepty

Kasselská pečená šunka v jablkovo-horčicovej omáčke

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

IdealBody®Suroviny (pre 2 osoby):

  • 2 rezne kasselských rebier bez kosti (12,5 dkg)
  • 2 čl. repkového oleja
  • 2 jablká
  • 1 dl zeleninovej polievky
  • citrónová šťava, horčica
  • paprika
  • soľ a čierne korenie

Ako na to:

Jablká pokrájame na kocky a polejeme citrónovou šťavou. Rebrá pečieme z oboch strán po 2 - 3 minúty, potom pridáme jablká, stíšime plameň a opekáme ďalších asi 7 minút. Ochutíme soľou a čiernym korením, rezne potom vyberieme a necháme na teplom mieste.  Kúsky jabĺk podlejemevývarom, primiešame horčicu a ochutíme. Rezne položíme späť do hrnca a necháme, aby chute dozreli. Ako prílohu uvaríme 4 stredne veľké zemiaky.

Jedna porcia 666 kcal (z toho 35,5 g bielkovín; 22,0 g tuku; 78,8 g sacharidov; 12,9 g vlákniny)
 

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!