Sikertörténetek

Próbáljátok ki bátran!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Azt gondolom,nincs olyan nő a világon, aki meg lenne elégedve az alakjával, így szerintem bátran, hogy mind kipróbáltunk már különböző diétákat..

Sziasztok!

Azt gondolom, nincs olyan nő a világon, aki meg lenne elégedve tökéletesen az alakjával, így szerintem bátran mondhatom, hogy mind kipróbáltunk már különböző diétákat... és mondjuk meg őszintén elég nehéz volt és értelme sem volt igazán hosszú távon. Ezért szeretném megosztani veletek, ami nekem segített, bár csak fél úton tartok, de már biztosan tudom, hogy hatásos és megéri végig csinálni.
Bevallom őszintén, sosem hittem az ilyen sikertörténetekben, hiszen azt gondoltam ezeket talán kitalálják, hogy a termék eladható legyen... de ez esetben tévedtem... nagyon sokat olvastam a történeteket és hatalmas erőt adott nekem a diéta elkezdéséhez.

Nem egész egy év alatt híztam 12 kg-ot... éreztem, hogy hízok... bár az okát nem igazán tudtam, hiszen elég keveset eszek... mégis a mérleg elég rémisztő adatot mutatott 82kg-ot.
Így hát nem volt kérdés le kell fogyjak, ez borzasztó!! Már nem volt olyan  nap hogy szívesen öltöztem volna fel, jobbára maradt a melegítős történet...

Szóval egyik napról a másikra elkezdtem a diétát, írtam Laurának, aki készségesen segített, ami nagyon tetszett. / 2 hetes intenzív diétát ajánlotta /
Féltem tőle hogy 2 hét evés nélkül nehéz lesz, de megmondom őszintén  nagyon gyorsan ment és egyáltalán nem volt megterhelő. A keserű sós víz volt a legrosszabb része a diétának, na meg a napi répapucolás... a többi laktató volt és finom!!!! A diéta végén féltem mérlegre állni annak ellenére hogy éreztem a fogyást... és ami plusz erőt adott hogy ezt mások is észre vették rajtam... a mérlegre rá állva -6 kg volt a súlyom és még a 2 hétből vissza volt 3 nap!! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ne féljetek kipróbálni... drága de ha nem próbáljátok ki sose tudjátok meg segített e volna...
Az azért megemlíteném, hogy a diéta mellett a páromnak minden nap főztem és meg bírtam állni hogy ne egyek sőt természetes volt, hogy én mást eszek illetve iszok. Zöldség leves mindig legyen lefőzve... az sokat segít a diétába!

Ui.: egy rendszert csinált az életembe, reggel -délbe este kénytelen voltam enni--és közben meg meg volt a napi 1,5 liter folyadékom a zöldséglevessel.
Mindenképp csinálok még egy kúrát... csak ez a 2 hét elég nehezen megy amit ki kell hagyni közötte!

Sok sikert mindenkinek, és kívánom legyetek olyan boldogok, mint én most!!!

H.Orsi

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!