Sikertörténetek

Veronika egy évvel a diéta után: "Normális az alakom, boldog vagyok!"

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Veronika 88 kg-ról kezdte az IdealBody®-t, és 60 kg-ra sikerült lefogynia, amitől nagyon jól érzi magát a bőrében! :)

Veronika 2014-ben fogyókúrázott velünk, Frollo néven Fogyinaplót is vezetett az oldalunkon, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni.

Nemrég felvettük Veronikával a kapcsolatot, hogy meg tudjuk sikerült-e tartani az elért testsúlyát, hogy alakult az élete mostanáig. Az alábbi válasz levelet kaptuk:

IdealBody®Kedves IdealBody® Csapat!

Nagyon nagy szeretettel és örömmel gondolok Önökre és az IdealBody®-ra!

Ha jól emlékszem, 55- 56 kg-nál álltam meg anno......

159 cm vagyok, viszont erős csontozatú és izmos, mert gyermekkoromban amíg egy sportsérülés be nem következett, versenyszerűen sportoltam, és keményen edzettem. Mikor abbahagytam a sportot elkezdtem husisodni.

Aztán önerőből koplalással lefogytam. Utána megszületett a kislányom. Szülés után nagyon meghíztam. Ekkor kezdtem el IdealBody®-zni.

Mivel a sportot kevésbé tudom beépíteni az életembe, most is folyamatosan küzdök a kilókkal. Jelenleg 60 kg vagyok. Ez néha felmegy 65-67-re, mert egy teljesen új rohanósabb, de rettenetesen boldog életem van, olyankor 2 hét IdealBody® és kész.

Nagyon jól érzem magam a bőrömben!

Ami az én üzenetem lenne a leendő fogyókúrázók számára az az, hogy az IdealBody® fantasztikusan hatékony, nagyon jól alkalmazható, de fontos, hogy mindenki reális célt tűzzön ki maga elé! Akinek szüksége van rá, kérjen visszajelzést a környezetétől, hogy ne essen túlzásba a fogyással! Egyébként nagyon-nagyon bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg jó :)))

Tényleg nagyon hálás vagyok Önöknek: normális az alakom, és boldog az életem.
Köszönöm!
Sz. Veronika

Olvasd el Veronika fogyásának történetét:

IdealBody®
IdealBody®
BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!