Sikertörténetek

Niki 2 gyermek után újra formában

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Többször is próbáltam második gyermekem után rajtam maradt kilóktól megszabadulni, de elmaradt a látható eredmény, így én is feladtam. De jött az IdealBody®® és segített!

A Femina Fogyj velünk! versenyére beküldött képem a tavalyi nyaraláson készült, olyan vagyok rajta, mintha terhes lennék, pedig nem voltam. Próbáltam munka mellett tornázni, kevesebbet enni, fehércukorról átálltam nádcukorra, szénsavas üdítőket nem iszok, nem dohányzom és alkoholt sem fogyasztok, de nem volt jelentős változás. Két gyermek mellett, túlórákkal teli munkahellyel nem igazán tudtam ennél többet tenni.


IdealBody®® segített..

Mikor megláttam az IdealBody®® hirdetését, az motivált, hogy nincs veszteni valóm, jelentkeztem. Már épp meg akartam rendelni a kedvezményes csomagot, amikor felhívtak, hogy bekerültem. Hát, napokig nem hittem el..

IdealBody®

Nagyon féltem a diétától, főleg az intenzív részétől, de annyira nem volt nehéz, mint, amit én gondoltam. Ami nekem hiányzott, a hús. Így mikor ehettem már szilárad ételt is, ezt bepótoltam. Viszont már az első héten látványos volt az eredmény, mind cm-ben, mind kg-ban, és ez volt a legmotiválóbb.

Ami számomra a legnagyobb eredmény volt, hogy újra beleférek abba a farmeromba, amit még 2003-ban vettem, és csak pakolgattam, hátha egyszer..most ez eljött.
Majdnem 70 kg-ról indultam, 66.1 kg-mal zártam.
Folytatom a diétát, persze, lazítottam, de jobban figyelek az étkezésekre és a vásárlásokra, és még ebben a hónapban tervezek egy intenzív két hetet újra, mert még legalább három kilótól szeretnék megszabadulni.

Niki  fogyása számokban:
 
  • - 3,8 kg súlycsökkenés
  • - 5 cm csípő körfogat csökkenés
  • - 8 cm derék körfogat csökkenés
  • - 2 cm mellkörfogat csökkenés
  • - 2 cm karkörfogat csökkenés
  • - 5 cm combtérfogat csökkenés
BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!