Sikertörténetek

Nem hittem, hogy ennyire könnyű lesz

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Piroska rég készült már az IdealBody®-ra! Olvassátok el, mi adta az utolsó motivációt hogy belevágjon, és mennyire pozitívan élte meg a céljáig vezető utat.

Régóta gondolkodtam rajta, hol, és hogyan oszthatnám meg a többi fogyni vágyó társammal a tapasztalataimat.

Nagyon megörültem, amikor megláttam a sikertörténettel kapcsolatos kiírásotokat. Olvassátok szeretettel. :)
Régóta szemeztem már az IdealBody® termékeivel. Egy éves volt a kislányom, amikor visszamentem dolgozni. Ülő munkát végzek, mozogni nem volt időm. Híztam 5 kilót. A végső elhatározásra akkor jutottam el, amikor egy sikertelen diéta miatt pár hónap alatt a másfélszeresét szedtem vissza a leadott kilóknak... Ekkor rendeltem meg a 14 napos kúrára szükséges porokat, emellett beiratkoztam heti háromszori tornára. Decemberben 69 kilót nyomtam.

A diétával kapcsolatban csak pozitív tapasztalatom volt.

Az első 2 nap nem volt könnyű. Át kellett állnom, éhes ekkor sem voltam, de kívántam az ételeket, hiányzott a rágás. A harmadik napra ez is elmúlt. Teljes életet éltem, főztem a családnak anélkül, hogy egyszer is kísértést éreztem volna. A torna tökéletesen ment, az amúgy problémás bőröm sokat javult. Tele voltam energiával. Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyű lesz végigcsinálni, de sikerült, leadtam a 14 nap alatt majdnem öt kilót. Így a mérleg már csak 64- et mutatott. Januárban megismételtem a 14 napos kúrát, azzal lement a súlyom 60 kilóra. A két kúra közötti időben csak a vacsorát helyettesítettem a turmixszal, ebédre és reggelire fehérje dús ételeket ettem. Azóta is fogytam, 59 kiló vagyok. Az intenzív edzés miatt a valós zsírvesztés még több, de mivel az izom nehezebb a zsírnál, centit is mérnem kellett volna. :)

A turmixitalban az tetszett még, hogy gyorsan kész van, jól oldódik, és a konyhapénz is valahogy kevesebből jön ki, amit aztán végleg nem gondoltam volna!
És végül a képek! Köszönöm IdealBody®, hogy újra magabiztos lehetek!!

Piroska kettő 14 napos diétával összesen 10 kg-tól szabadult meg!

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!