Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Nem hittem, hogy ennyire könnyű lesz

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Piroska rég készült már a Turbó Diétára! Olvassátok el, mi adta az utolsó motivációt hogy belevágjon, és mennyire pozitívan élte meg a céljáig vezető utat.

Régóta gondolkodtam rajta, hol, és hogyan oszthatnám meg a többi fogyni vágyó társammal a tapasztalataimat.

Nagyon megörültem, amikor megláttam a sikertörténettel kapcsolatos kiírásotokat. Olvassátok szeretettel. :)
Régóta szemeztem már a Turbó Diéta termékeivel. Egy éves volt a kislányom, amikor visszamentem dolgozni. Ülő munkát végzek, mozogni nem volt időm. Híztam 5 kilót. A végső elhatározásra akkor jutottam el, amikor egy sikertelen diéta miatt pár hónap alatt a másfélszeresét szedtem vissza a leadott kilóknak... Ekkor rendeltem meg a 14 napos kúrára szükséges porokat, emellett beiratkoztam heti háromszori tornára. Decemberben 69 kilót nyomtam.

A diétával kapcsolatban csak pozitív tapasztalatom volt.

Az első 2 nap nem volt könnyű. Át kellett állnom, éhes ekkor sem voltam, de kívántam az ételeket, hiányzott a rágás. A harmadik napra ez is elmúlt. Teljes életet éltem, főztem a családnak anélkül, hogy egyszer is kísértést éreztem volna. A torna tökéletesen ment, az amúgy problémás bőröm sokat javult. Tele voltam energiával. Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyű lesz végigcsinálni, de sikerült, leadtam a 14 nap alatt majdnem öt kilót. Így a mérleg már csak 64- et mutatott. Januárban megismételtem a 14 napos kúrát, azzal lement a súlyom 60 kilóra. A két kúra közötti időben csak a vacsorát helyettesítettem a turmixszal, ebédre és reggelire fehérje dús ételeket ettem. Azóta is fogytam, 59 kiló vagyok. Az intenzív edzés miatt a valós zsírvesztés még több, de mivel az izom nehezebb a zsírnál, centit is mérnem kellett volna. :)

A turmixitalban az tetszett még, hogy gyorsan kész van, jól oldódik, és a konyhapénz is valahogy kevesebből jön ki, amit aztán végleg nem gondoltam volna!
És végül a képek! Köszönöm Turbó Diéta, hogy újra magabiztos lehetek!!

Piroska kettő 14 napos diétával összesen 10 kg-tól szabadult meg!

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm