Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Micsoda Nő!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Amikor a párommal megismerkedtem, 75 kg körül volt a „versenysúlyom”, azután jócskán elkényelmesedtem, és felszedtem még több mint tíz kilót.

Nem zavart, hogy duci vagyok, bár a párom néha tréfásan megemlítette, hogy majd akkor vesz feleségül, ha lefogyok. Végül az első közös görögországi hegyi túra után döntöttem úgy, hogy megszabadulok a súlyfölöslegtől. 

Új életet kezdtem

A következő hónapokban egyre tudatosabban próbáltam elérni a kitűzött célt. Rendszeresen eljártam sétálni a szomszédos erdőbe, sőt egy nagy lendülettel elhatároztam, hogy az egész életemen változtatok, ezért kiléptem a munkahelyemről is, és egész másba fogtam. Ekkor jött el a Turbó Diéta® ideje is! Segítségével könnyen megszabadultam a felesleges kilóimtól, után pedig jöhetett teljes életmódváltás: a súlyom megtartása érdekében a Turbó napok mellett odafigyelek a helyes táplálkozásra, és rendszeresen sportolok.

…mint a karikacsapás

A klasszikus Turbó Diétát® választottam –tehát két hétig minden étkezést a fehérjeturmixszal helyettesítettem. Bevallom, nekem nem való a könnyített kúra, mert hajlamos vagyok a bűnözésre, és úgy könnyen elcsábultam volna. A Hunyadi János keserűvíz nem tartozik a kedvenc italaim közé, de a cél érdekében ez nem tűnt olyan nagy áldozatnak. Az első két nap kicsit kemény volt: bár nem voltam éhes, idő kellett, amíg megszoktam, hogy folyékony táplálékkal táplálkozom. De rájöttem, a fogyókúra olyan, mint a sport: a cél elérése csupán elhatározás kérdése. Ráadásul a turmix igazán finom és laktató, így a „kezdeti nehézségek” után könnyen végigcsináltam a két hetes kúrát. A diéta ideje alatt tudatosan figyeltem arra is, hogy  napi 2-3 liter folyadékot igyak, így a méreganyagokat is alaposan kipucoltam a szervezetemből. Végül meglepően gyorsan teltek a napok, és egyetlen kúra segítségével szépen lefogytam 68 kg-ra.

Hálás vagyok a Turbónak!

Bár a görög hegyi túra után ugyan megvolt bennem az elhatározás, hogy változtassak az életmódomon, eredményt azonban csak hosszú és fáradtságos munka árán értem volna el. Ebben segített a Turbó Diéta®. Segítségével gyorsan és hatékonyan értem el a vágyott súlyom, ami nagyban megkönnyítette az életmódváltásom. Ma már könnyedén megy a sport, a helyes táplálkozás elveit követve, és egy-egy Turbó nap beiktatásával pedig gyerekjáték megtartani a súlyom. Végre olyan életet élhetek, amire mindig is vágytam!

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm