Újdonságok

Megújultunk

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Új év, új külső, új diétás programok... minden, amit a megújult IdealBody®-ról tudnod kell!

15 év után úgy éreztünk, diétázóink után végre mi is új ruhában szeretnénk tündökölni. A megújulás új csomagolás és új weboldalt is jelet - ezt láthatod itt és a boltok polcain is. 

A turmixok  jól bevált összetétele nem változott, minden már területes viszont számos újdonsággal taálkozhatsz. 

A weboldal  az új külső mellett új funkciókkal is jelentkezik: megújult a webshop, VIP rendszert vezetünk be, sőt a programok terén is készülünk pár újdonsággal.

Az eddigiek mellett új fogyókúrás programok közül is választhatnak a diétázók, amik még jobban igazodnak az egyéni élethelyzethez. Természetesen megmaradt a már jól ismert csak turmix-étkezésekből álló 14 napos diéta, és az ebéddel kombinált 30 napos diéta is, ám mostantól külön nekik fejlesztett tanácsokat és diétás programot kapnak a szülés utáni feleslegtől megszabadulni vágyó anyukák; az igényes, önmagukra adó férfiak; az egész nap pörgő, szuperelfoglalt diétázók; a változókorba lépett hölgyek; a sportos, ám mégis súlyfelesleggel küzdő férfiak és nők, illetve azok a modern nők is, akiknek fontos, hogy a mindenmentes étrendjükbe a diétájuk is illeszkedjen.

Obnovili sme!

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

BEZLEPKOVÝ, 15 porcií

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

JAHODOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Jahodová sezóna každý deň v roku! Vďaka nášmu kokteilu s príchuťou lahodnej jahodovej peny sa hocikedy môžete ocitnúť v májovom ovocnom sade.

25,90 €

Odstrániť

PISTÁCIOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Ak túžite po skutočnej chuti pistácií, nemusíte cestovať do Talianska! Náš pistáciový kokteil má mierne slanú, skôr marcipánovú príchuť, ktorá bude skutočnou špecialitou vo vašej diéte.

25,90 €