Újdonságok

Megújultunk

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Új év, új külső, új diétás programok... minden, amit a megújult IdealBody®-ról tudnod kell!

15 év után úgy éreztünk, diétázóink után végre mi is új ruhában szeretnénk tündökölni. A megújulás új csomagolás és új weboldalt is jelet - ezt láthatod itt és a boltok polcain is. 

A turmixok  jól bevált összetétele nem változott, minden már területes viszont számos újdonsággal taálkozhatsz. 

A weboldal  az új külső mellett új funkciókkal is jelentkezik: megújult a webshop, VIP rendszert vezetünk be, sőt a programok terén is készülünk pár újdonsággal.

Az eddigiek mellett új fogyókúrás programok közül is választhatnak a diétázók, amik még jobban igazodnak az egyéni élethelyzethez. Természetesen megmaradt a már jól ismert csak turmix-étkezésekből álló 14 napos diéta, és az ebéddel kombinált 30 napos diéta is, ám mostantól külön nekik fejlesztett tanácsokat és diétás programot kapnak a szülés utáni feleslegtől megszabadulni vágyó anyukák; az igényes, önmagukra adó férfiak; az egész nap pörgő, szuperelfoglalt diétázók; a változókorba lépett hölgyek; a sportos, ám mégis súlyfelesleggel küzdő férfiak és nők, illetve azok a modern nők is, akiknek fontos, hogy a mindenmentes étrendjükbe a diétájuk is illeszkedjen.

Obnovili sme!

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

JAHODOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Jahodová sezóna každý deň v roku! Vďaka nášmu kokteilu s príchuťou lahodnej jahodovej peny sa hocikedy môžete ocitnúť v májovom ovocnom sade.

25,90 €

Odstrániť

ČOKOLÁDOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

Kokteil s príchuťou čokolády je najväčším favoritom našich klientov. Jeho nugátová chuť aj najväčším maškrtníkom spríjemní diétu.

25,90 €