Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Lívia is elérte célját a Turbó Diétával®

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

"Már kezdtem kényelmetlenül érezni magam a bőrömben, már a nagyobb méretű ruháim sem jöttek rám. Ekkor megláttam az egyik újságban a Turbó Diétát® és gondoltam kipróbálom."

Kedves Turbó Diéta!

Lívia vagyok Dunaújvárosból. Nagyon sokáig 55 kg volt a súlyom, amit mindig is úgy tudtam tartani, hogy nagyon odafigyeltem mit és mennyit eszem és sokat sétáltam. Pár éve azonban elkezdtem hízni, mert mindezekre nem tudtam kellő figyelmet fordítani. Végül azon kaptam magam, hogy elértem a 69 kg-ot.

Kezdtem kényelmetlenül érezni magam a bőrömben, már a nagyobb méretű ruháim sem jöttek rám, a kisebbekről nem is beszélve. Nehezebben mozogtam, az álló munka egyre megterhelőbb volt.

Turbó DiétaRégebben nem hittem a fogyókúrás szerekben, de idén januárban megláttam az egyik Drogéria akciós újságjában a Turbó Diétát, és azt gondoltam kipróbálom, mi bajom lehet?! A célom az volt, hogy újból 55 kiló legyek!

2015. január 31-én kezdtem el a diétát, és július 26-án fejeztem be.
Ez idő alatt csináltam 30 napos és  intenzív programot is: nagyon lassan fogytam, de a kitartásom töretlen volt, mert én ilyen vagyok, ha valamit a fejembe veszek végigcsinálom!

Végül fél év alatt 14,5 kilót fogytam, 54,5 kg-mal fejeztem be a diétát. Megcsináltam! Azóta mindössze 0,5 kg jött vissza. Az 55 kg-ot tudom tartani, sokkal jobb a közérzetem, könnyebben mozgok, és nem visel meg annyira az állómunka. A jövőben is próbálok többet mozogni, ahogy az időm engedi, és odafigyelek a táplálkozásra.
Mivel ügyes voltam megajándékoztam magam egy új frizurával.

Ez röviden az én történetem!

Üdvözlettel: Lívia

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm