Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Kövessük Renáta sikereit!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

A Lifenetwork Életmód-magazinja a nyári fogyókúraszezon apropójából kiválasztott, bemutat és tesztel néhány módszert, köztük a Turbó Diétát® is.

A Lifenetwork Életmód-magazinja a nyári fogyókúraszezon apropójából kiválasztott, bemutat és tesztel néhány módszert, köztük a Turbó Diétát® is. A diéta követője Molnár Renáta már végigcsinált egy két hetes kúrát, és nagyon szép sikereket könyvelhet el magának. A teszt 12 hétig tart, vagyis augusztus végével zárul.


A kezdet
 

Molnár Renáta alapsúlya 70 kiló körül lenne. Többször belekezdett már a legkülönfélébb diétákba, de amint sikerült tíz kilót leadnia, máris visszaszedett tizenötöt. A legnagyobb problémát számára az étkezés jelenti, nagyon nehezen mond le az édességről. Ezt biztosan a szeretethiány okozza, hiszen Renáta kapott már visszautasítást férfiaktól a súlya miatt. Részben azért is szeretne lefogyni, hogy növelje önbizalmát, na meg azért, hogy ne okozzon neki problémát a ruhavásárlás. Az ő méretében ugyanis nehéz divatos, fiatalos ruhákat találni. Olyan hatékony módszert szeretne, amely segít kordában tartani az éhségét, ezért a turbódiéta mellett döntött.


A két hetes intenzív Turbó Diéta® után

Renáta nagyon boldog, hiszen a mérleg már egy nyolcassal kezdődő számot mutat! Nem véletlen, hiszen két héten keresztül igen intenzív diétát végzett. Ez alatt az idő alatt csak a Turbó Diétás® turmixot fogyasztotta az étkezések helyett. Állítása szerint az első 2-3 nap kicsit nehéz volt étel nélkül, de ennek ellenére végig volt elegendő energiája, nem volt éhes, sőt fáradt sem. Olyannyira nem, hogy a turmixital fogyasztása mellett edzeni is volt ereje, energiája.

A 6,5 kilogrammos fogyás olyan látványos és jelentős, hogy sikerült felvennie egy olyan nadrágot, amely legalább két éve nem ment rá. Jelenlegi ruhái is egyre bővebbek, szinte lógnak rajta. A kéthetes intenzív kúra után most a Turbó Diéta® tanácsadójának utasítása szerint két hétig egy könnyű diétát tart. Amely során sok fehérjét és zöldséget kell fogyasztania, minimalizálnia kell a szénhidrátfogyasztást és lehetőleg mellőzni a cukrot. Renáta egyre jobban belejön, hiszen már rutinosan figyeli a kalóriaértékeket, rendszeresen vásárol és főzi magának a könnyű ételeket. Nagyon motiválóan hat rá az eddigi eredmény, egyre lelkesebben diétázik. Ráadásul, amint az a Turbó Diéta® Központ testösszetétel –mérő gépe alapján kiderült, ez a 6,5 kilós fogyás valóban zsírraktárból történt, amely nagyon fontos a szervezet egészséges működésének a szempontjából. Renáta azt is megfigyelte, hogy egyre többet kíván inni, amely szintén nagyon fontos, hiszen így könnyebben távoznak a méreganyagok a szervezetből.

Turbó Diéta

Az eredmény magáért beszél: -12 kg

Reni igazán boldog, hiszen 12 kilótól szabadult meg. A változás több, mint szembetűnő, hiszen a  mosolygós fiatal lány szinte kicsattan az egészségtől, dereka karcsúsodott, a hasi zsírpárnái pedig szinte teljesen eltűntek. Ő maga is nagyon elégedett mind az eredménnyel, mind a módszerrel, olyannyira, hogy továbbra is folytatja a programot. A Turbó Diéta® segítségével az első két hetes kúra alatt 6,5 kilogrammot fogyott. Ezt követte egy két hetes, szakasz, amely során csak egészséges, könnyű ételeket ehetett. Ezen két hét alatt is leadott egy kilót, majd az utolsó két hét során szintén turmixot fogyasztott, így újabb 4,5 kilót sikerült fogynia. Családja, barátai csodálkozva vették észre, mennyit fogyott, de egész környezete örül az eredménynek és továbbra is bíztatják őt. Reni azt mondja, egyáltalán nem volt éhes, végig energikus volt, olyannyira, hogy hetente 3-4-szer még edzőterembe is ellátogatott. Általában kardio edzéseket végzett, mindössze heti egy alkalommal ragadta meg a súlyzókat. Renáta önbizalma és önbecsülése megnőtt, szívesen itta a turmixokat, amelyekből a pisztáciás lett a kedvence.

A Lifenetwork szakmai együttműködő partnere a Diéta és Fitnesz magazin. A Life magazint a Lifenetwork műsorán, hétköznaponként 18:00-tól sugározzák.

Forrás: Diéta és Fitnesz magazin, júniusi, júliusi és augusztusi száma

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm