Sikertörténetek

Kövessük Renáta sikereit!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A Lifenetwork Életmód-magazinja a nyári fogyókúraszezon apropójából kiválasztott, bemutat és tesztel néhány módszert, köztük az IdealBody®®-t is.

A Lifenetwork Életmód-magazinja a nyári fogyókúraszezon apropójából kiválasztott, bemutat és tesztel néhány módszert, köztük az IdealBody®®-t is. A diéta követője Molnár Renáta már végigcsinált egy két hetes kúrát, és nagyon szép sikereket könyvelhet el magának. A teszt 12 hétig tart, vagyis augusztus végével zárul.


A kezdet
 

Molnár Renáta alapsúlya 70 kiló körül lenne. Többször belekezdett már a legkülönfélébb diétákba, de amint sikerült tíz kilót leadnia, máris visszaszedett tizenötöt. A legnagyobb problémát számára az étkezés jelenti, nagyon nehezen mond le az édességről. Ezt biztosan a szeretethiány okozza, hiszen Renáta kapott már visszautasítást férfiaktól a súlya miatt. Részben azért is szeretne lefogyni, hogy növelje önbizalmát, na meg azért, hogy ne okozzon neki problémát a ruhavásárlás. Az ő méretében ugyanis nehéz divatos, fiatalos ruhákat találni. Olyan hatékony módszert szeretne, amely segít kordában tartani az éhségét, ezért az IdealBody® mellett döntött.


A két hetes intenzív IdealBody®® után

Renáta nagyon boldog, hiszen a mérleg már egy nyolcassal kezdődő számot mutat! Nem véletlen, hiszen két héten keresztül igen intenzív diétát végzett. Ez alatt az idő alatt csak az IdealBody®-s® turmixot fogyasztotta az étkezések helyett. Állítása szerint az első 2-3 nap kicsit nehéz volt étel nélkül, de ennek ellenére végig volt elegendő energiája, nem volt éhes, sőt fáradt sem. Olyannyira nem, hogy a turmixital fogyasztása mellett edzeni is volt ereje, energiája.

A 6,5 kilogrammos fogyás olyan látványos és jelentős, hogy sikerült felvennie egy olyan nadrágot, amely legalább két éve nem ment rá. Jelenlegi ruhái is egyre bővebbek, szinte lógnak rajta. A kéthetes intenzív kúra után most az IdealBody®® tanácsadójának utasítása szerint két hétig egy könnyű diétát tart. Amely során sok fehérjét és zöldséget kell fogyasztania, minimalizálnia kell a szénhidrátfogyasztást és lehetőleg mellőzni a cukrot. Renáta egyre jobban belejön, hiszen már rutinosan figyeli a kalóriaértékeket, rendszeresen vásárol és főzi magának a könnyű ételeket. Nagyon motiválóan hat rá az eddigi eredmény, egyre lelkesebben diétázik. Ráadásul, amint az az IdealBody®® Központ testösszetétel –mérő gépe alapján kiderült, ez a 6,5 kilós fogyás valóban zsírraktárból történt, amely nagyon fontos a szervezet egészséges működésének a szempontjából. Renáta azt is megfigyelte, hogy egyre többet kíván inni, amely szintén nagyon fontos, hiszen így könnyebben távoznak a méreganyagok a szervezetből.

IdealBody®

Az eredmény magáért beszél: -12 kg

Reni igazán boldog, hiszen 12 kilótól szabadult meg. A változás több, mint szembetűnő, hiszen a  mosolygós fiatal lány szinte kicsattan az egészségtől, dereka karcsúsodott, a hasi zsírpárnái pedig szinte teljesen eltűntek. Ő maga is nagyon elégedett mind az eredménnyel, mind a módszerrel, olyannyira, hogy továbbra is folytatja a programot. Az IdealBody®® segítségével az első két hetes kúra alatt 6,5 kilogrammot fogyott. Ezt követte egy két hetes, szakasz, amely során csak egészséges, könnyű ételeket ehetett. Ezen két hét alatt is leadott egy kilót, majd az utolsó két hét során szintén turmixot fogyasztott, így újabb 4,5 kilót sikerült fogynia. Családja, barátai csodálkozva vették észre, mennyit fogyott, de egész környezete örül az eredménynek és továbbra is bíztatják őt. Reni azt mondja, egyáltalán nem volt éhes, végig energikus volt, olyannyira, hogy hetente 3-4-szer még edzőterembe is ellátogatott. Általában kardio edzéseket végzett, mindössze heti egy alkalommal ragadta meg a súlyzókat. Renáta önbizalma és önbecsülése megnőtt, szívesen itta a turmixokat, amelyekből a pisztáciás lett a kedvence.

A Lifenetwork szakmai együttműködő partnere a Diéta és Fitnesz magazin. A Life magazint a Lifenetwork műsorán, hétköznaponként 18:00-tól sugározzák.

Forrás: Diéta és Fitnesz magazin, júniusi, júliusi és augusztusi száma

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!