Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Kihívtam a Turbó Diétát és nyertünk!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Laci négy hónapig a Turbó Diéta® Nagy Fogyás programjának keretében küzdött meg felesleges kilóival – és fektette két vállra őket.

Majd meglátom én, mire képes ez a Turbó Diéta®!

Egy férfi szereti a kihívásokat, de kezdett elegem lenni a pluszkilóim által jelentett megmérettetésekből. Sok módszert, mi több, fogyókúrás csodaszernek kikiáltott készítményt próbáltam, de csak ideig-óráig tartó eredményekkel. Amikor a Turbó Diéta® Nagy Fogyás programjáról olvastam, gondoltam, íme, ismét egy remek alkalom arra, hogy próbára tegyem az akaraterőm, az elszántságom és persze magát a módszert is.

Nincs jojózás, nincs éhség, csak fogyás van!

Belevágtam hát, és az első meglepetések rögtön a kúra kezdetén jöttek. A súlyom ugyanis folyamatosan csökkent, ami a megszokott ingadozások után igencsak motiváló érzés volt. Azonkívül nemcsak hogy nem voltam éhes, de még az is világossá vált számomra, hogy könnyebb betartanom a diétát akkor, amikor a szigorúbb szakasz van és egyáltalán nem lehet szilárd ételt enni, mint amikor kicsit engedékenyebb a rendszer – ilyenkor nagyobb erőfeszítés volt figyelni a minőségre és a mennyiségre.

Fogyókúrából a Turbónak is és nekem is jeles!

A négy hónapnyi diétát egyáltalán nem volt nehéz végigcsinálni, de még ha az lett volna, is megérte volna: két mérettel kisebb nadrágra van szükségem, a visszajelzések szerint igencsak meglátszik a sok-sok mínusz centiméter, amit a Turbó Diéta® segítségével elértem. Számomra ez volt az első, igazán működőképes módszer, nem utolsósorban a konzultációk által nyújtott támogatás miatt. Valahogy motivált az, hogy hetente be kell számolnom az elért eredményekről, a diétás naplómat ki fogják értékelni és személyes találkozások során is elmondják, min kellene változtatnom. Úgyhogy valóban igazi, négy hónapos kihíváson vagyok túl, amit mások is figyeltek, drukkolással, segítőkészséggel. És szerencsére mind a Turbó Diéta®, mind én jelesre vizsgáztunk, amit nemcsak a megváltozott testalkatom, új ruháim, de megújult életvitelem, egészséges étrendem és a rendszeres sport megszeretése is fémjelez!

Laci négy hónap alatt összesen 11,5 kg-tól szabadult meg,

éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!

Eredményei számokban:
Derékbőség: 112 cm → 91 cm
Csípő: 113 cm → 102 cm
Comb: 62 cm → 55 cm

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm