Sikertörténetek

Kihívtam az IdealBody®-t és nyertünk!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Laci négy hónapig az IdealBody® Nagy Fogyás programjának keretében küzdött meg felesleges kilóival – és fektette két vállra őket.

Majd meglátom én, mire képes ez az IdealBody®!

Egy férfi szereti a kihívásokat, de kezdett elegem lenni a pluszkilóim által jelentett megmérettetésekből. Sok módszert, mi több, fogyókúrás csodaszernek kikiáltott készítményt próbáltam, de csak ideig-óráig tartó eredményekkel. Amikor az IdealBody® Nagy Fogyás programjáról olvastam, gondoltam, íme, ismét egy remek alkalom arra, hogy próbára tegyem az akaraterőm, az elszántságom és persze magát a módszert is.

Nincs jojózás, nincs éhség, csak fogyás van!

Belevágtam hát, és az első meglepetések rögtön a kúra kezdetén jöttek. A súlyom ugyanis folyamatosan csökkent, ami a megszokott ingadozások után igencsak motiváló érzés volt. Azonkívül nemcsak hogy nem voltam éhes, de még az is világossá vált számomra, hogy könnyebb betartanom a diétát akkor, amikor a szigorúbb szakasz van és egyáltalán nem lehet szilárd ételt enni, mint amikor kicsit engedékenyebb a rendszer – ilyenkor nagyobb erőfeszítés volt figyelni a minőségre és a mennyiségre.

Fogyókúrából az IdealBody®-nak is és nekem is jeles!

A négy hónapnyi diétát egyáltalán nem volt nehéz végigcsinálni, de még ha az lett volna, is megérte volna: két mérettel kisebb nadrágra van szükségem, a visszajelzések szerint igencsak meglátszik a sok-sok mínusz centiméter, amit az IdealBody® segítségével elértem. Számomra ez volt az első, igazán működőképes módszer, nem utolsósorban a konzultációk által nyújtott támogatás miatt. Valahogy motivált az, hogy hetente be kell számolnom az elért eredményekről, a diétás naplómat ki fogják értékelni és személyes találkozások során is elmondják, min kellene változtatnom. Úgyhogy valóban igazi, négy hónapos kihíváson vagyok túl, amit mások is figyeltek, drukkolással, segítőkészséggel. És szerencsére mind az IdealBody®, mind én jelesre vizsgáztunk, amit nemcsak a megváltozott testalkatom, új ruháim, de megújult életvitelem, egészséges étrendem és a rendszeres sport megszeretése is fémjelez!

Laci négy hónap alatt összesen 11,5 kg-tól szabadult meg,

éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!

Eredményei számokban:
Derékbőség: 112 cm → 91 cm
Csípő: 113 cm → 102 cm
Comb: 62 cm → 55 cm

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!