Sikertörténetek

Kati is kipróbálta a IdealBody®-t

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A dohányzásról leszokással 13 kg-ot híztam, ez elviselhetetlen volt számomra. De most már nem szorít a ruha, rendesen fel tudom venni a zoknimat és a cipőmet.

Most próbáltam ki először az IdealBody®®-t, eddig mindenféle fogyókúrát végigcsináltam már, de nem volt látványos és tartós az eredmény még intenzív mozgással sem.

A dohányzásról leszokással 13 kg-ot híztam, ez elviselhetetlen számomra.

Az IdealBody®-val® a 11 napon tartok, és lement rólam 5,5 kg „háj”, és 6 cm a derékbőségemből. Már nem szorít a ruha, fel tudom venni a zoknimat és a cipőmet rendesen. Nagyon örülök, és folytatom az előírások szerint. Még 8 kg!

Kati

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!