Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Karcsú alak nagymamaként? Lehetséges!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Andrea akkor ébredt rá, hogy változtatnia kell az életmódján, amikor megszületett az első unokája. A világ életében karcsú asszonyra a rengeteg ülőmunka miatt felszaladtak a kilók, és ez az állóképességére is rányomta a bélyegét.

A Turbó Diétával játszi könnyedséggel szabadult meg 12 kilótól, ráadásul nemcsak vékonyabb lett, hanem megtanulta a helyes táplálkozás alapelveit is, amiket a diéta befejeztével is rendszeresen alkalmaz. Íme az ő története:

Mindig 60 kiló alatt volt a súlyom, de kb. 5-6 éve rohamosan hízni kezdtem, mígnem elértem a 76 kilót. Irodában dolgozom, számítógép előtt, a munkám mellet sokszor nem is volt időm enni, sőt még inni sem ittam eleget. Persze, ha hazaértem, egyből azt néztem, hogy mit ehetnék és nagy lakomát csaptam. Lassan eljutottam odáig, hogy már nem fértem bele a ruháimba, és a mozgás is nehezemre esett. Majd megszületett az első unokám, és amikor a játszószőnyegről alig bírtam felállni, betelt a pohár.

Az interneten találkoztam először a Turbó Diétával és elkezdtem utánaolvasni. Azt gondoltam, hogy kipróbálom a 14 napos diétát, de ha az sem indítja el a fogyásomat, akkor feladom. Viszont ha elindul a súlycsökkenés, akkor addig csinálom, amíg le nem megy az áhított súlyfelesleg. A 14 napos kúrával a kitűzött célom 5 kg volt és csodák csodájára, sikerült. Majd kiugrottam a bőrömből örömömben! Nem esett nehezemre végigcsinálni, ugyanakkor a rágás néha hiányzott. Nem vagyok édesszájú, ezért az édes turmixok eltelítettek, de a diéta egyik állandó eleme, a sós zöldséglé mindig nagyon jól esett. Figyeltem a folyamatos folyadékbevitelre is: napi 2-3 liter citromos vizet ittam.

Turbó Diéta

Ezután kitűztem még 5 kg mínuszt és alig vártam, hogy leteljen a diéta részeként kötelezően előírt két hét pihenő. A második szakaszt már játszi könnyedséggel csináltam végig. A centik csak úgy mentek össze, napról napra! Mára 64 kg a súlyom és nagyon elégedett vagyok. Persze minden nap tornáztam itthon kb. 20 percet, ami legfőképp comb-, fenék- és hasizom-erősítés volt, ezt azóta is naponta csinálom. A program alatt megtanultam, hogyan kell helyesen étkezni, mit, mikor, és mennyit ehetek.

Elhatároztam, hogy az életmódváltást a diéta befejezte után is tovább folytatom. Természetesen mindenki megkérdezte, hogyan csináltam, én pedig büszkén osztottam meg a tapasztalataimat a Turbó Diétával kapcsolatban. Már van a rokonságban is, aki eredményesen végigcsinálta a 14 napos diétát és folytatni fogja a 30 napossal. Köszönöm a sok segítséget és a biztatást a diéta alatt!

Eredményeim centiben:

derék: 93 cm » 76 cm
comb: 65 cm » 58 cm
csípő: 110 cm » 99 cm

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm