Sikertörténetek

Judit sikertörténete

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Judit kiskora óta súlyproblémával küzdött, és sehogyan nem tudott lefogyni, mivel a nassolás az életének állandó része volt. "Hálás vagyok az IdealBody®-nak® és köszönöm a segítséget!"

B. Judit vagyok 24 éves. Kiskorom óta túlsúly problémákkal küzdöttem, semmilyen diéta nem használt mert nem tudtam vele fogyni. Nagyon szerettem nassolni és colázni, szinte már cola-függőnek számítottam. Mozogni sem szoktam semmit.

2012. október 17-én nagy elhatározásra szántam magam a folyamatos piszkálások miatt és nem tudtam csinosan, nőiesen öltözni. A tapasztalatokat olvasva és végső elkeseredésemből vettem meg az első adagot. Akkor 104 kg-ról kezdtem 37-es farmernadrágot hordtam. A kúra alatt a nassolás iránti vágyam illetve a cola függőségeim egyre jobban csökkent. 2 hét alatt 10 kg ment le rólam és a környezetem is észrevette a változásokat. A két hét alatti időszakban zöld teát, zöld kávét illetve nagyon sok leves lét ittam.

IdealBody®2 hónap szünetet tartottam, ami alatt a súlyom tovább csökkent és az alatt is tudtam figyelni a táplálkozásomra. Nem jöttek vissza a kilók.

2013. április. 8. Újból elkezdtem, 89 kg-ról 2 hét múlva a mérleg 81.5 kg-ot mutatott.

Nagyon jó az IdealBody®. A környezetem nagyon elégedett a fogyásommal, mindenki kíváncsi, hogy mi történt és bátran merem ajánlani ismerőseimnek illetve azoknak, akik túlsúllyal küzdenek. 

A jelenlegi méretem 34-es farmer és XL-es felsők.
Júniusban még egy kúrát csinálok.

Én csak hálás tudok lenni az IdealBody®-nak® és köszönöm a segítséget!

2013.04.22. B. Judit
 

3 évvel később...

2016.április 18-án az alábbi sorokat kaptuk Judittól, melyet ezúton is köszönünk!

"Idén 3 éve, hogy megismerkedtem az IdealBody®-val és büszkén írom nektek, hogy azóta is tartom a súlyomat. 65 kg vagyok! Amióta lefogytam, nagyon jól érzem Magam.

Bátran ajánlom ismerőseimnek is. Felszabadult vagyok, és semmit nem hiztam vissza. Nagy segitséget jelentett nekem a fogyásban az IdealBody®. Köszönöm még egyszer :) Csatolok egy képet magamról!"

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!