Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Judit sikertörténete

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Judit kiskora óta súlyproblémával küzdött, és sehogyan nem tudott lefogyni, mivel a nassolás az életének állandó része volt. "Hálás vagyok a Turbó Diétának® és köszönöm a segítséget!"

B. Judit vagyok 24 éves. Kiskorom óta túlsúly problémákkal küzdöttem, semmilyen diéta nem használt mert nem tudtam vele fogyni. Nagyon szerettem nassolni és colázni, szinte már cola-függőnek számítottam. Mozogni sem szoktam semmit.

2012. október 17-én nagy elhatározásra szántam magam a folyamatos piszkálások miatt és nem tudtam csinosan, nőiesen öltözni. A tapasztalatokat olvasva és végső elkeseredésemből vettem meg az első adagot. Akkor 104 kg-ról kezdtem 37-es farmernadrágot hordtam. A kúra alatt a nassolás iránti vágyam illetve a cola függőségeim egyre jobban csökkent. 2 hét alatt 10 kg ment le rólam és a környezetem is észrevette a változásokat. A két hét alatti időszakban zöld teát, zöld kávét illetve nagyon sok leves lét ittam.

Turbó Diéta2 hónap szünetet tartottam, ami alatt a súlyom tovább csökkent és az alatt is tudtam figyelni a táplálkozásomra. Nem jöttek vissza a kilók.

2013. április. 8. Újból elkezdtem, 89 kg-ról 2 hét múlva a mérleg 81.5 kg-ot mutatott.

Nagyon jó a Turbó Diéta®. A környezetem nagyon elégedett a fogyásommal, mindenki kíváncsi, hogy mi történt és bátran merem ajánlani ismerőseimnek illetve azoknak, akik túlsúllyal küzdenek. 

A jelenlegi méretem 34-es farmer és XL-es felsők.
Júniusban még egy kúrát csinálok.

Én csak hálás tudok lenni a Turbó Diétának® és köszönöm a segítséget!

2013.04.22. B. Judit
 

3 évvel később...

2016.április 18-án az alábbi sorokat kaptuk Judittól, melyet ezúton is köszönünk!

"Idén 3 éve, hogy megismerkedtem a Turbó Diétával és büszkén írom nektek, hogy azóta is tartom a súlyomat. 65 kg vagyok! Amióta lefogytam, nagyon jól érzem Magam.

Bátran ajánlom ismerőseimnek is. Felszabadult vagyok, és semmit nem hiztam vissza. Nagy segitséget jelentett nekem a fogyásban a Turbó Diéta. Köszönöm még egyszer :) Csatolok egy képet magamról!"

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm