Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Ivett 23 kg-ot adott le a IdealBody®-val

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Ivett több kúrát végig csinált az IdealBody®®-val és 23 kg-ot sikerült leadnia. "Azóta is bátran ajánlom mindenkinek, akit érdekel."

IdealBody®Az én történetem teljesen átlagos. 19 évesen megismerkedtem a nagy Ő-vel és meg tanultunk sütni, főzni hát a kilók felszaladtak 3 év alatt 172/72 kg-ról 88kg lettem. Biztos ismered azt az érzést, amikor bemész egy boltba és nincs rád való szép ruha csak csúnya és mivel kövér vagy nem is foglalkoznak veled és akkor még nem is beszéltem a strandról ahová nem szívesen megy az ember.
Na meg azt, amikor a kis mozgás is teher lesz a számodra pedig régen nem volt az. Mindennel próbálkoztam,hogy sikeres fogyást érjek el pl:
korpatabletta 1,5 kg lement 3 jött vissza, tornáztam is, de hát semmit nem vitt le, így azt is abbahagytam és még pár csodaszert is volt szerencsém kipróbálni. Ekkor végső elkeseredésemben bementem egy patikába mondtam a hölgynek, hogy nézzem rám és mondja, meg mit ajánlana, ami tényleg segít?
Akkor ismerkedtem meg az IdealBody®-val®. Először csak egy dobozzal vettem és 3. nap után elindult a fogyás, majd 2 hét alatt lement 8 kg. Persze több kört csináltam végig, de összesen - 23kg ment le. Azóta sem jött fel pedig már mindent eszem és végre jól érzem magam a bőrömben. A családom és persze a párom is nagyon örült az új külsőmnek. A sikereim miatt a családom többi tagja is nekiállt és sikeresen elkezdtek ők is fogyni. Nem kellett éhezni és órákig ugrálni, hogy lemenjen 0.5kg. Azóta is bátran ajánlom mindenkinek, akit érdekel.

Sok sikert kívánok mindenkinek, aki belevág!

Üdvözlettel: Ivett

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm