BLOG

Itt van az ősz, itt van újra, sajnos vele jár az influenza

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Ne csak reméld, hogy elkerülnek a betegségek, hanem tegyél is érte! A kulcskérdés mindig a megfelelő vitamin és ásványianyag bevitelen, valamint a helyes, fehérjedús és szénhidrátszegény táplálkozásban rejlik.

Aki fogyókúrázik, eleve diétázik, de nem mindegy, hogyan! Az IdealBody®-ban pont az a legjobb, hogy nem kell fejben sakkoznod, vajon mennyire optimális a tápanyag, amit beviszel a szervezetedbe, illetve elegendő mennyiségű ahhoz, hogy az egészségedet a lehető legjobb karbantartsa.

Éppen ezért csak arra kérünk, ne változtass az általad választott IdealBody® program előírásain, mert pont úgy állítottuk össze, hogy Téged egészségben és élettel telinek tudhassunk.

Látványos fogyást pedig csak úgy érsz el, ha megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot eszel. Ha ennél kevesebbet fogyasztasz, akkor a szervezeted automatikusan raktározni kezd. A legjobb raktárak pedig, a zsírraktárak, így örülhetsz, ha csak megáll a fogyásod.

Ne csökkentsd tehát az előírt adagokat és a súlycsökkentés, valamint a stabilizálás időszakában ne váltsd ki az étkezéseidet turmixokkal. Bár tudjuk, hogy nagy a kísértés, mert különösen finomak.

Mi gondoskodunk az álom alakodról és a megfelelő tápanyagszükségletedről ahhoz, hogy egészséges és életerős legyél. A Te feladatod az elhatározás és az IdealBody® programok következetes betartása.


Ha elfogadsz még egy javaslatot, akkor felhívnánk a figyelmed az Antioxidáns, vitamin és szelén tartalmú étrend-kiegészítő kapszulánkra is, amely erősíti az immunrendszert és csökkenti a káros hatást keltő szabadgyököket.

Erre azért is érdemes odafigyelned, mert a fogyókúrád alatt a szervezeted méregtelenít is, így a korábban lerakódott, most felszabaduló méreganyagok távozása nem viseli meg a szervezetedet. Ráadásul az őszi folyamatos fáradtság érzetet is könnyebben veheted az Antioxidánssal.

Bízd ránk magad és mi megháláljuk szakértői tanácsainkkal, támogatásunkkal!

Az IdealBody® a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody® diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos 
tápanyagot megkap a fogyókúra során
, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!