Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

[CSR] Gyűjtés a leukémiás gyerekek számára

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

2017 őszén a Rádió 1 gyűjtést szervezett a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány számára, melyhez örömmel csatlakoztunk. 

Amint tudomásunkra jutott a Rádió1-es Balázsék megmozdulása, kaptunk is az alkalmon, hogy egy jó ügy mellé álljunk. A cégünk, az Idealbody Kft. 300 000 Ft-tal támogatta az alapítvány munkáját, öt másik céggel együtt összesen több, mint 1 millió forint adomány gyűjtöttünk össze.

Az alapítványról:

Közhasznú alapítványunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy kifejezetten a közvetlen beteget segítsük. Leukémiás gyermekeket, illetve rosszindulatú vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegeket támogatunk. A gyerekek mellett mi a felnőtt betegeket is segítjük!

IdealBody®

"A mi kis támogatottaink, hőseink, bizony hosszú-hosszú heteket, hónapokat, nem ritkán éveket töltenek kórházban, s ezalatt az idő alatt, amíg életük nagy harcát vívják, bizony segítségre szorulnak. A segítségünk nagyon is jól jön a kezelések előtt, alatt, és az utógondozásban egyaránt. Mindenben próbálunk a szülők, és felnőtt betegeinknek segítségére lenni, őket pénzbeli és tárgyi támogatásban részesíteni." Bajzát Krisztián, az alapítvány képviselője

Biztosak vagyunk benne, hogy az összeg jó helyre került, és reméljük, hogy ezzel az összeggel is enyhíthetünk a kis betegek terhein.

Ha Te is szeretnéd támogatni az alapítványt, az alábbi linken találsz róla infókat:
http://www.tegyunkleukemia.hu/ 

IdealBody®

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm