Sikertörténetek

Fittebb érzet, csinosabb alak!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Két vagány blogger lány tesztelte az IdealBody®-t. Habár mindketten jó formában voltak mégis nagyon pozitívan számoltak be a tapasztalataikról. Az IdealBody® többet tud, mint gondolnád!

Adriana eleinte a 14 napos intenzív IdealBody®-t szerette volna elvégezni, de szerencsére igénybevette már a döntése előtt tanácsadásunkat, ahol gyorsan kiderült, hogy figyelembevéve a kívánt célt, valamint a kezdősúlyát, számára a 30 napos program az ideális.

Nem is habozott, bele is vágott a diétába, amit nem is kifejezetten fogyási szándékkal, hanem egészségügyi okok miatt kezdett el, noha olyan frenetikus változást Ő se remélt, mint amilyen történt Vele.
"Nos, számomra is hihetetlen hogy a változás csak 5 nap eredménye, bár tudom magamról hogy mezomorf típus vagyok, akkor sem gondoltam hogy a zsír ilyen gyorsan képes távozni a nemkívánatos részekről, de talán azért nem hittem magamban, mert még sosem diétáztam, életemben egyszer sem. És hogy valójában miért kezdtem el? Azt nem fogjátok elhinni... 

IdealBody®

A fülorrgégészetet, a vérvételt, a röntgent jártam sorra, mert egy pár hónapja már egyáltalán nem kaptam levegőt az orromon, éjjel pedig iszonyatosan horkoltam és légzéskimaradásaim voltak. Képzeljétek, a szemét kajáktól túlsavasodott izomzat is okozhat horkolást és nehéz légzést, amit én nehezen akartam elhinni, de érdekes módon csak tegnap reggel vettük észre a párommal, hogy sokkal jobban kapok levegőt az orromon, és már csak maximum hanyatt fekve horkolok néha-néha, eddig pedig az oldalamon fekve is elviselhetetlenül trombitáltam éjszakánként.

A 8. napnál járok, és egészségesebbnek érzem magam mint valaha, arról nem beszélve, hogy a jól alvás sajnos nálam évek óta tabu téma volt... Megszűntek a rémálmok, a horkolás, laposabb lett a hasam, előbújtak a kis minimális izmaim, kapok levegőt az orromon, beleférek a nadrágjaimba (amiket úgy hordtam, hogy az irodában ülve titokban kigomboltam), és ez mèg csak a nyolcadik nap!

Alakuljon bárhogyan is az elkövetkezendő 22 nap, hálás vagyok az IdealBody® csapatának ezekért a nagyszerű turmixokért, mert nem elég hogy amúgy iszonyat finomak is, 22 féle vitamint, ásványi anyagot, rostot, fehérjét, szénhidrátot, zsírsavakat, tehát minden tápanyagot tartalmaznak, amelyre a szervezetünknek szüksége van, és bevallom őszintén sokkal olcsóbb, gazdaságosabb, mint egy diétás étrend, amivel olyan sokan mellé nyúlnak.

mikor vegetáriánus voltam én is próbáltam olyan élelmiszereket választani amivel minden fontos vitamint és tápanyagot beviszek, mégis az lett a vége hogy erőtlen voltam, alig ettem, és egyáltalán nem éreztem ilyen energikusnak és egészségesnek magam, mert nyilván valami hiányzott a szervezetemből.

Az IdealBody® megmutatta, hogy egyáltalán nem kínszenvedés a diéta!

Hogy elégedett vagyok-e? Hát az nem kifejezés!

 

10 nap után mertem csak mérlegre állni, mert hogy őszinte legyek, a kilók abszolút nem érdekeltek, inkább a tükörben szerettem volna látni a változást, és a tökéletes alvásom ami már bizonyítja, hogy valami megváltozott bennem. Valami nagyon jó dolog történik a testemmel az IdealBody® miatt.
A lábam ugyan egy sportsérülés okán még mindig használhatatlan, így a testmozgás kimerül annyiban, hogy az ágyban meg a padlón fekve tornázgatok mint egy hátára zuhant cserebogár, de ezt edzésnek nem nevezném, úgyhogy a képen látható formám csak is a diétának köszönhető.

-4kg-nál tartok jelenleg, amit a 10. napon mértem, mégpedig három különböző mérlegen, mert nem akartam elhinni, hogy tényleg ennyi lement ilyen rövid idő alatt.

Anna fitt életmódra szeretett volna váltani és edzéseihez annak fényében keresett fehérje turmixot, hogy nem készül testépítőnek, így nem izomtömegnövelés volt a cél, hanem a megfelelő minőségű, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag tápanyag bevitel.
"A sportnál van egy még fontosabb dolog, ez pedig az étkezés. Mivel, én meg vagyok elégedve a jelenlegi súlyommal, nem követek semmilyen programot. Viszont edzés után szívesen fogyasztom az IdealBody® turmixot. Egy IdealBody® turmix egy vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag teljes értékű étkezésnek felel meg. Én a csokis ízűt próbáltam és tényleg fantasztikus íze van, edzés után álatlában édes ételre vágyom, szóval ez tökéletes alternatívának bizonyul. Arról nem is beszélve, hogy utána órákig nincs éhség érzetem."

Hálásak vagyunk a bizalmatokért és örömteliek vagyunk az eredményeitek, tapasztalataitok okán!

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!