Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Feleség – 19 kilóval könnyebben!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Életem legfontosabb napjára végre elérhettem az álomalakot, amire mindig is vágytam! Imádtam mindhárom turmix ízét, és a kilók csak úgy olvadtak le rólam!

„Nehéz” kezdetek
 

Világéletemben duci kislány voltam, ebből lettem duci nagylány. Én aztán mindenféle diétát kipróbáltam, akár a diéták nagykönyvét is megírhatnám. Bár nem lenne túl sikeres: általában egyik sem működött túl jól. Volt is ruhatáram három méretben – az állandó ingadozás követésére.

Ráadásul az a típus vagyok, aki boldogságában hízik. Így, amikor megismerkedtem Tamással, és összeköltöztünk, arra lettem figyelmes, hogy a legnagyobb méretű ruháim is kezdenek feszülni rajtam. Bár párom nem nehezményezte a dolgot, én annál inkább.


Az IdealBody® segített!
 

Arra gondoltam: azonnal tennem kell valamit, főleg, hogy már csak három hónap volt hátra az esküvőmig. El is kezdtem járni a közeli fitneszterembe, és ekkor ért életem legnagyobb szerencséje: megismerkedtem az IdealBody®-val®.

14 napos Intenzív Program éppen nekem való volt: nem kellett számolgatni, méricskélni, mindig magammal vihettem a turmix adagomat. Ráadásul éhes sem voltam a két hét alatt egyáltalán! Ha elbizonytalanodtam a Tanácsadók mindig segítettek. Az első kúra ideje alatt hipp-hopp megszabadultam 7 kilótól – és még két és fél hónap volt a nagy napig!


Életem legboldogabb napja
 

Május: a menyasszonyok hónapja. Az én esküvőm is májusban volt. Márciusban és áprilisban a lázas szervezés mellett nem is lett volna időm enni: még jobb volt az IdealBody®®! Imádtam mindhárom turmix ízét, és a kilók csak úgy olvadtak le rólam! Mire május eleje lett, azt vettem észre, hogy a legkisebb ruhatáram is nagy. Kicsit nehéz volt a korábban lefoglalt menyasszonyi ruhát kisebbre cserélni, de szerencsére sikerült – a ruhaszalon munkatársainak is ajánlottam a diétát, és ezzel levettem őket a lábukról!

Azon a bizonyos májusi délutánon olyan vékony voltam, mint még soha. A három hónap alatt 19 kilót adtam le. Tamás pedig elérzékenyülve várta az oltárnál immár karcsú menyasszonyát!

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm