Sikertörténetek

Fantasztikus eredmények!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A résztvevők hihetetlenül látványos eredményeket értek el a fogyókúraversenyen! A fantasztikus karcsú alakjuk mellé versenyzők még egy átalakító kényeztető programot is kaptak jutalmul.

A versenyre rengetegen jelentkeztek, közülük többféle korosztályban és élethelyzetben lévő szerencsések - összesen 9-en - kezdhették el a fogyókúrát az IdealBody®® támogatásával. A versenyzők között volt  háztartását egyedül vezető és nagyon elfoglalt édesanya, szingli fiatal lány, és több gyermeket is nevelő anyuka. A fogyókúra előtt Laura, az IdealBody®® Központ Háziasszonya megmérte a versenyzők kezdő súlyát, testösszetételét és néhány olyan fontos mérőszámot, amihez az egy hónap alatt viszonyítani tudták a fogyókúra sikerességét. Mindenkinek egyénileg összeállították a személyre szabott fogyókúrás programját és 2013. április 29-én kezdetét vette a fogyókúra. Nézd meg a fogyókúra kezdetéről szóló videónkat és ismerd meg a versenyzőink történetét! Biztosan saját élethelyzetedre is ráismersz majd!

"Egyáltalán nem voltam éhes"

A versenyzők három kategóriában versenyeztek attól függően, hogy hány kilótól szerettek volna megszabadulni: volt mínusz 10, 15 és 20 kilós kategória. A mínusz 15 kilós kategóriában egy munkahelyi csapat versenyzett, akik jó kollégák lévén folyamatosan bátorították egymást. Minden versenyző az Intenzív Programmal kezdett, csak az IdealBody®® enzimes fehérje turmixporból készült turmixitalt fogyasztották. Az IdealBody®®-nak hála, óriási lendületet kaptak már az elején. Rögtön az első napokban lehetett eredményeket látni, a versenyzők szárnyakat kaptak. Ilyen és ehhez hasonló tapasztalatokat osztottak meg:

  • "Egyáltalán nem voltam éhes!"
  • "Sokkal könnyebb, mint gondoltam."
  • "Ezt csak fejben kell eldönteni és egyáltalán nem furcsa, hogy csak turmixot iszom."
  • "Nagyon jól eltelít és nagyon finom is!"

Az IdealBody® Központtal folyamatosan kapcsolatban voltak, bármilyen  kérdésük volt, hívhatták Laurát. A kilók pedig egyre csak olvadtak le róluk és a testük kezdett átalakulni.
Nézd meg videónkat arról, hogyan számolnak be a versenyzőink fogyókúrájukról. Már a felvételeken is látszanak a megdöbbentő eredmények!

A fogyókúra második felében az IdealBody® Szakértők újra a megváltozott igényekhez és a már jóval kisebb súlyfelesleghez egyénileg átalakították a versenyzők fogyókúráját. A kezdeti intenzív fogyókúra után a 30 napos Programnak megfelelően a versenyzők már egy-egy normál étkezést is beiktathattak az IdealBody®® turmixok mellé. Mindenki lendületes, jókedvű és hihetetlenül energikus volt. Sokan elkezdtek mozogni és a 8-10 évvel ezelőtti ruháikba is belefértek. A környezetük már az első időkben észrevette a változást rajtuk és elhalmozták őket bókokkal, folyamatos bíztatással. Szinte valamennyien újjászülettek. Az IdealBody®® turmixokat könnyedén elkészítették, sokaknak még könnyebb is volt, mint diétás ételeket főzni.

Az eredmények magukért beszélnek

A fogyókúra végeztével Laura újra megmérte a súlyukat, testrészeik körfogatát. Csodás eredmények születtek, igazi sikertörténeteknek lehettünk tanúi.

A versenyzők az izomtömeg megtartása mellett szinte kizárólag zsírtömegből fogytak.
A versenyzők az első két heti intenzív fogyást követően, lassabb ütemű de folytatódó fogyást tapasztaltak.

Edinának gratulálunk az I. helyezéshez!

A fantasztikus karcsú alakjuk mellett a versenyzők még egy átalakító kényeztető programot is kaptak jutalmul az IdealBody® Központtól. Nézd meg a videónkat és meglepődsz majd, micsoda átalakulásokat látsz!

Meríts Te is erőt ezeknek az igazi, mai nőknek a sikeréből és vágj bele még ma a fogyókúrádba! Sosem késő elkezdeni, mi segítünk!

Az IdealBody®® enzimes fehérje turmixporral hatékonyan fogyhatsz. Az, hogy kinél mennyi idő alatt és mekkora mértékű fogyás érhető el, az egyedi élethelyzetektől és testfelépítéstől függ. Ezért kérjük, hogy a személyre szabott fogyókúra érdekében lépj kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal!

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!