Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Fantasztikus eredmények!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A résztvevők hihetetlenül látványos eredményeket értek el a fogyókúraversenyen! A fantasztikus karcsú alakjuk mellé versenyzők még egy átalakító kényeztető programot is kaptak jutalmul.

A versenyre rengetegen jelentkeztek, közülük többféle korosztályban és élethelyzetben lévő szerencsések - összesen 9-en - kezdhették el a fogyókúrát az IdealBody®® támogatásával. A versenyzők között volt  háztartását egyedül vezető és nagyon elfoglalt édesanya, szingli fiatal lány, és több gyermeket is nevelő anyuka. A fogyókúra előtt Laura, az IdealBody®® Központ Háziasszonya megmérte a versenyzők kezdő súlyát, testösszetételét és néhány olyan fontos mérőszámot, amihez az egy hónap alatt viszonyítani tudták a fogyókúra sikerességét. Mindenkinek egyénileg összeállították a személyre szabott fogyókúrás programját és 2013. április 29-én kezdetét vette a fogyókúra. Nézd meg a fogyókúra kezdetéről szóló videónkat és ismerd meg a versenyzőink történetét! Biztosan saját élethelyzetedre is ráismersz majd!

"Egyáltalán nem voltam éhes"

A versenyzők három kategóriában versenyeztek attól függően, hogy hány kilótól szerettek volna megszabadulni: volt mínusz 10, 15 és 20 kilós kategória. A mínusz 15 kilós kategóriában egy munkahelyi csapat versenyzett, akik jó kollégák lévén folyamatosan bátorították egymást. Minden versenyző az Intenzív Programmal kezdett, csak az IdealBody®® enzimes fehérje turmixporból készült turmixitalt fogyasztották. Az IdealBody®®-nak hála, óriási lendületet kaptak már az elején. Rögtön az első napokban lehetett eredményeket látni, a versenyzők szárnyakat kaptak. Ilyen és ehhez hasonló tapasztalatokat osztottak meg:

  • "Egyáltalán nem voltam éhes!"
  • "Sokkal könnyebb, mint gondoltam."
  • "Ezt csak fejben kell eldönteni és egyáltalán nem furcsa, hogy csak turmixot iszom."
  • "Nagyon jól eltelít és nagyon finom is!"

Az IdealBody® Központtal folyamatosan kapcsolatban voltak, bármilyen  kérdésük volt, hívhatták Laurát. A kilók pedig egyre csak olvadtak le róluk és a testük kezdett átalakulni.
Nézd meg videónkat arról, hogyan számolnak be a versenyzőink fogyókúrájukról. Már a felvételeken is látszanak a megdöbbentő eredmények!

A fogyókúra második felében az IdealBody® Szakértők újra a megváltozott igényekhez és a már jóval kisebb súlyfelesleghez egyénileg átalakították a versenyzők fogyókúráját. A kezdeti intenzív fogyókúra után a 30 napos Programnak megfelelően a versenyzők már egy-egy normál étkezést is beiktathattak az IdealBody®® turmixok mellé. Mindenki lendületes, jókedvű és hihetetlenül energikus volt. Sokan elkezdtek mozogni és a 8-10 évvel ezelőtti ruháikba is belefértek. A környezetük már az első időkben észrevette a változást rajtuk és elhalmozták őket bókokkal, folyamatos bíztatással. Szinte valamennyien újjászülettek. Az IdealBody®® turmixokat könnyedén elkészítették, sokaknak még könnyebb is volt, mint diétás ételeket főzni.

Az eredmények magukért beszélnek

A fogyókúra végeztével Laura újra megmérte a súlyukat, testrészeik körfogatát. Csodás eredmények születtek, igazi sikertörténeteknek lehettünk tanúi.

A versenyzők az izomtömeg megtartása mellett szinte kizárólag zsírtömegből fogytak.
A versenyzők az első két heti intenzív fogyást követően, lassabb ütemű de folytatódó fogyást tapasztaltak.

Edinának gratulálunk az I. helyezéshez!

A fantasztikus karcsú alakjuk mellett a versenyzők még egy átalakító kényeztető programot is kaptak jutalmul az IdealBody® Központtól. Nézd meg a videónkat és meglepődsz majd, micsoda átalakulásokat látsz!

Meríts Te is erőt ezeknek az igazi, mai nőknek a sikeréből és vágj bele még ma a fogyókúrádba! Sosem késő elkezdeni, mi segítünk!

Az IdealBody®® enzimes fehérje turmixporral hatékonyan fogyhatsz. Az, hogy kinél mennyi idő alatt és mekkora mértékű fogyás érhető el, az egyedi élethelyzetektől és testfelépítéstől függ. Ezért kérjük, hogy a személyre szabott fogyókúra érdekében lépj kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal!

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm