Sikertörténetek

Életem legjobb döntése volt

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Krommer Cecília úgy fogyott az IdealBody®®-val, két hét alatt hat kilót, hogy ő aztán valóban a nehezen fogyó emberek közé tartozik.

Már az is siker, ha egyáltalán fogyni tudok

Két hét alatt 6 kg-ot fogytam az IdealBody® Könnyített változatával – és hogy az igazi sikertörténet nem is ez, hanem az, hogy egyáltalán fogyni tudtam és tartósan. Krommer Cecília vagyok, 37 éves, egy digitális nyomda ügyvezetőként és egy hatéves kislány anyukájaként dolgozom. A gyermekszülés után kezdődtek igazán a súlyommal a gondok – 162 centimhez a 77 kg sok volt, hiszen mindig 57-60 között mozogtam. Vissza akartam nyerni régi önmagam - és itt kezdődött fogyókúrás kálváriám.

A szülésig terhes voltam, utána már csak kövér

Aki anyává lett, tudja, milyen fájdalmas érzés, ha a tükörbe nézve a gyermekszülés után sem találja sem régi önmagát, sem a nőt. Addig terhes voltam – aztán már csak kövér. Elkeserítően és vitathatatlanul kövér. Fogyni akartam, méghozzá azonnal. Semmi nem volt nagy ár érte – a legdrasztikusabb kúrákat csináltam végig, fele olyan eredménnyel, mint amit ígértek, viszont dupla annyi visszaköszönő kilóval. Nemhogy belekerültem a jojó csapdájába – abban éltem.

A drasztikus diétáktól tönkrement a testem

A - most már tudom - szakszerűtlen diétáknak nemcsak az a vérlázítóan igazságtalan következménye lett, hogy csak még kövérebb lettem, mint mikor elkezdtem, hanem egészségügyi-esztétikai is. A szervezetem megsínylette a drasztikus fogyókúrákat, a folyamatos vitaminhiányt állandó herpesz jelezte, (bokros) teendőimet erőtlenül és teljes kimerültségben végeztem, gyomorfájdalmakkal küszködtem, a testem pedig átalakult, méghozzá jókora hátrányára.

Nekem aztán tényleg nehéz fogynom

Azok közé tartozom, akik csak kínkeservvel tudják leadni pluszkilóikat. Ennek több tényezője is van: egyrészt a pajzsmirigy-betegség, amivel egy kilót olyan nehéz leadni, mint egy egészséges embernek ötöt. A másik, hogy húszéves koromig nagyon aktívan sportoltam: karatéztam, atletizáltam, versenykajakoztam, amit aztán abbahagytam. Nem volt hát könnyű fogynom betegséggel, hízékonyságra hajlamosító genetikával és leadott sportolói múlttal a hátam mögött. Ezt jól tudtam én is, de az azért mégse volt rendjén, hogy hatévnyi szüntelen diétázástól csak hízzak.

IdealBody®

Az IdealBody® olyan, mintha nem is diéta lenne

És ekkor (milyen kár, hogy csak ekkor) ismertem meg az IdealBody®-t. Az Intenzív Programmal kezdtem, de túl annyi diétán már éreztem, hogy nehezen viselem a szilárd étel hiányát, a megvonást. A Könnyített Program mellett döntöttem – és így is fogytam, méghozzá gyönyörű ütemben. Magamhoz képest egyenesen: hihetetlen ütemben. És minden, ami eddig a diétáknál negatívum volt, az IdealBody®-nál a visszájára fordult: energikus és vidám voltam, nemhogy macera nem volt a menü elkészítésével, de még a normál étkezést is leegyszerűsítette, éreztem, hogy a testem töltődik fel a tápanyagokkal, hogy megy előre a fogyás és az egészség útján.

Visszakaptam a hitem, hogy lehetek még nő

Arról a szárnyaló örömről nem is szólva, hogy végre-valahára fogytam. Méghozzá nagyon látványosan. Ha lement egy kiló, az kb. úgy nézett ki, mint amikor más diétával 3 ment le. Pedig „lazára” vettem a Könnyített kúrát is: reggel és este általában turmixot iszom, ebédre bármit, és ha kedvem tartja, el-elrágcsálok egy-egy gyümölcsöt is. Van, amikor csak estére iszom a turmixot, van, amikor napi hármat is megiszok az ebéd mellett. Életem legjobb döntése volt, amit a testem érdekében hoztam – és nem is kísérletezem többé semmi mással. Hogy újra lehetek 57 kg, újra lehetek öntudatos, büszke, karcsú nő – ezt a hitet az IdealBody® adta meg olyan hosszú idő után nekem.

Köszönöm, K. Cecília

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!