Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Életem legjobb döntése volt

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Krommer Cecília úgy fogyott az IdealBody®®-val, két hét alatt hat kilót, hogy ő aztán valóban a nehezen fogyó emberek közé tartozik.

Már az is siker, ha egyáltalán fogyni tudok

Két hét alatt 6 kg-ot fogytam az IdealBody® Könnyített változatával – és hogy az igazi sikertörténet nem is ez, hanem az, hogy egyáltalán fogyni tudtam és tartósan. Krommer Cecília vagyok, 37 éves, egy digitális nyomda ügyvezetőként és egy hatéves kislány anyukájaként dolgozom. A gyermekszülés után kezdődtek igazán a súlyommal a gondok – 162 centimhez a 77 kg sok volt, hiszen mindig 57-60 között mozogtam. Vissza akartam nyerni régi önmagam - és itt kezdődött fogyókúrás kálváriám.

A szülésig terhes voltam, utána már csak kövér

Aki anyává lett, tudja, milyen fájdalmas érzés, ha a tükörbe nézve a gyermekszülés után sem találja sem régi önmagát, sem a nőt. Addig terhes voltam – aztán már csak kövér. Elkeserítően és vitathatatlanul kövér. Fogyni akartam, méghozzá azonnal. Semmi nem volt nagy ár érte – a legdrasztikusabb kúrákat csináltam végig, fele olyan eredménnyel, mint amit ígértek, viszont dupla annyi visszaköszönő kilóval. Nemhogy belekerültem a jojó csapdájába – abban éltem.

A drasztikus diétáktól tönkrement a testem

A - most már tudom - szakszerűtlen diétáknak nemcsak az a vérlázítóan igazságtalan következménye lett, hogy csak még kövérebb lettem, mint mikor elkezdtem, hanem egészségügyi-esztétikai is. A szervezetem megsínylette a drasztikus fogyókúrákat, a folyamatos vitaminhiányt állandó herpesz jelezte, (bokros) teendőimet erőtlenül és teljes kimerültségben végeztem, gyomorfájdalmakkal küszködtem, a testem pedig átalakult, méghozzá jókora hátrányára.

Nekem aztán tényleg nehéz fogynom

Azok közé tartozom, akik csak kínkeservvel tudják leadni pluszkilóikat. Ennek több tényezője is van: egyrészt a pajzsmirigy-betegség, amivel egy kilót olyan nehéz leadni, mint egy egészséges embernek ötöt. A másik, hogy húszéves koromig nagyon aktívan sportoltam: karatéztam, atletizáltam, versenykajakoztam, amit aztán abbahagytam. Nem volt hát könnyű fogynom betegséggel, hízékonyságra hajlamosító genetikával és leadott sportolói múlttal a hátam mögött. Ezt jól tudtam én is, de az azért mégse volt rendjén, hogy hatévnyi szüntelen diétázástól csak hízzak.

IdealBody®

Az IdealBody® olyan, mintha nem is diéta lenne

És ekkor (milyen kár, hogy csak ekkor) ismertem meg az IdealBody®-t. Az Intenzív Programmal kezdtem, de túl annyi diétán már éreztem, hogy nehezen viselem a szilárd étel hiányát, a megvonást. A Könnyített Program mellett döntöttem – és így is fogytam, méghozzá gyönyörű ütemben. Magamhoz képest egyenesen: hihetetlen ütemben. És minden, ami eddig a diétáknál negatívum volt, az IdealBody®-nál a visszájára fordult: energikus és vidám voltam, nemhogy macera nem volt a menü elkészítésével, de még a normál étkezést is leegyszerűsítette, éreztem, hogy a testem töltődik fel a tápanyagokkal, hogy megy előre a fogyás és az egészség útján.

Visszakaptam a hitem, hogy lehetek még nő

Arról a szárnyaló örömről nem is szólva, hogy végre-valahára fogytam. Méghozzá nagyon látványosan. Ha lement egy kiló, az kb. úgy nézett ki, mint amikor más diétával 3 ment le. Pedig „lazára” vettem a Könnyített kúrát is: reggel és este általában turmixot iszom, ebédre bármit, és ha kedvem tartja, el-elrágcsálok egy-egy gyümölcsöt is. Van, amikor csak estére iszom a turmixot, van, amikor napi hármat is megiszok az ebéd mellett. Életem legjobb döntése volt, amit a testem érdekében hoztam – és nem is kísérletezem többé semmi mással. Hogy újra lehetek 57 kg, újra lehetek öntudatos, büszke, karcsú nő – ezt a hitet az IdealBody® adta meg olyan hosszú idő után nekem.

Köszönöm, K. Cecília

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm