Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Elértem az álomalakot!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Erika megvalósította, amire mindenki vágyik: elérte az álomsúlyát, 13 kilóval lett vékonyabb. Ráadásul mindezt egy kellemes kalandként élte meg.

Erika: "Soha többé ilyen nyarat!"

Szerintem mindig kell egy nagy lökés ahhoz, hogy elhatározásra jussunk: most végre tényleg lefogyunk. Nekem ezt a lökést a nyaraláskor készült képek adták meg. Amikor viszontláttam magam, eldöntöttem, ez így nem mehet tovább!

A biztosra mentem

Úgy éreztem, a szándékom már megvan, akaraterőm mindig is volt, de a szakmai hátteret is szerettem volna biztosítani a célom eléréséhez. A Turbó Diéta® Nagy Fogyás programjában találtam meg: minden olyan dolgot nyújtott (szakszerű diéta, orvosi háttér, folyamatos kontroll, szakmai tanácsok stb.), amelyekkel bebiztosíthatom, hogy eredményes legyen az erőfeszítésem. És nem csalódtam: elértem az ideális súlyomat, 74 kg-ról 61 kg-ra fogytam. Ráadásul erőfeszítés sem volt: az egész inkább egy kellemes kalandnak tűnt, amely során egyre inkább közelítettem az álmaim felé.

Végre tetszem magamnak

Pontosan ennyit szerettem volna leadni – most már csak a fittség terén van még teendőm. A helyes életmód észrevétlenül kialakult a diétás hónapok alatt: ma már tudatosan vásárolok, főzök, állítom össze az étrendemet. Nem mondok le a kedvenc ételeimről, csupán helyettesítem egészségesebb hozzávalókkal. Cserébe pedig folyamatosan kapom a dicséreteket, mi több, a közösségi oldalon megosztott képeim hatásárára mások is belevágtak a fogyási programba. Jó érzés példát mutatni, nőtt az önbecsülésem, önbizalmam. Az idén nyáron biztosan örömmel megyek majd a strandra, ráadásul hosszú évek után először veszek egy bikinit is.

Erika négy hónap alatt összesen 13 kg-tól szabadult meg,
 
éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!


 

Eredményei számokban:
Derékbőség: 86,5 cm → 73 cm
Csípő: 109 cm → 95 cm
Comb: 61 cm → 51 cm*

Szeretnéd Te is elérni amit Erika?
Rendeld meg a diétádhoz szükséges kezdőcsomagot, és vágj bele!
Turbó Diéta

 

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm