Sikertörténetek

Elértem az álomalakot!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Erika megvalósította, amire mindenki vágyik: elérte az álomsúlyát, 13 kilóval lett vékonyabb. Ráadásul mindezt egy kellemes kalandként élte meg.

Erika: "Soha többé ilyen nyarat!"

Szerintem mindig kell egy nagy lökés ahhoz, hogy elhatározásra jussunk: most végre tényleg lefogyunk. Nekem ezt a lökést a nyaraláskor készült képek adták meg. Amikor viszontláttam magam, eldöntöttem, ez így nem mehet tovább!

A biztosra mentem

Úgy éreztem, a szándékom már megvan, akaraterőm mindig is volt, de a szakmai hátteret is szerettem volna biztosítani a célom eléréséhez. Az IdealBody® Nagy Fogyás programjában találtam meg: minden olyan dolgot nyújtott (szakszerű diéta, orvosi háttér, folyamatos kontroll, szakmai tanácsok stb.), amelyekkel bebiztosíthatom, hogy eredményes legyen az erőfeszítésem. És nem csalódtam: elértem az ideális súlyomat, 74 kg-ról 61 kg-ra fogytam. Ráadásul erőfeszítés sem volt: az egész inkább egy kellemes kalandnak tűnt, amely során egyre inkább közelítettem az álmaim felé.

Végre tetszem magamnak

Pontosan ennyit szerettem volna leadni – most már csak a fittség terén van még teendőm. A helyes életmód észrevétlenül kialakult a diétás hónapok alatt: ma már tudatosan vásárolok, főzök, állítom össze az étrendemet. Nem mondok le a kedvenc ételeimről, csupán helyettesítem egészségesebb hozzávalókkal. Cserébe pedig folyamatosan kapom a dicséreteket, mi több, a közösségi oldalon megosztott képeim hatásárára mások is belevágtak a fogyási programba. Jó érzés példát mutatni, nőtt az önbecsülésem, önbizalmam. Az idén nyáron biztosan örömmel megyek majd a strandra, ráadásul hosszú évek után először veszek egy bikinit is.

Erika négy hónap alatt összesen 13 kg-tól szabadult meg,
 
éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!


 

Eredményei számokban:
Derékbőség: 86,5 cm → 73 cm
Csípő: 109 cm → 95 cm
Comb: 61 cm → 51 cm*

Szeretnéd Te is elérni amit Erika?
Rendeld meg a diétádhoz szükséges kezdőcsomagot, és vágj bele!
IdealBody®

 

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!