Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Elegem volt a jojózásból!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Számtalan sikertelen fogyókúra, fogyás és visszahízás után ismerkedtem meg a Turbó Diétával®. A legfontosabb motivációt számomra az jelentette, hogy azt olvastam: ennél a módszernél nincs jojó effektus!

Szinte azonnal rendeltem a termékből, és megfogadtam azon jó tanácsot, hogy a béltisztítás idejére lehetőleg maradjak otthon. Hétvégére időzítettem, így ha nem is volt életem legvidámabb napja, könnyen és gyorsan túlestem a béltisztítás folyamatán. Persze senkit nem kábítanék azzal, hogy a keserűsónak jó íze lenne. De ezt a minimális kellemetlenséget minden tisztességes fogyni vágyónak illik elviselni!

Turbó DiétaValójában csak az első két nap volt nehéz. Kicsit éhes voltam, de annyira azért mégsem, hogy feltörjem a hűtő ajtaját. Annál is inkább nem, mert a mérleg már ekkor egyre kevesebbet mutatott, így aztán eszemben sem volt elrontani az eredményt. A harmadik napon már éhséget sem éreztem, a turmix finom volt, két hétig szilárd ételre rá se néztem. Mégis, egyre könnyedebben vettem az életet, vidám voltam és egészségesnek is éreztem magam. Az első négy napban négy kilót fogytam! Két hét alatt pedig több, mint nyolc kilót.

Ekkor tartottam egy kis szünetet, hiszen közeledett a húsvét. Egyrészt örültem, hogy végre ehetek valamit, másrészt aggódtam, hogy mi lesz a leadott kilóim sorsa. Visszatérnek? De nem! Semmit nem szedtem vissza, sőt, még mindig, hónapokkal később is dekára pontosan tartom a súlyomat!

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm