Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Eldöntöttem: végre lefogyok!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Kövér kislányból kövér nagylány? Na ne! 2 éve besokalltam, a mozgással és a Turbó Diétával® most jó úton haladok az álomsúly felé!

Amióta az eszemet tudom a kövér vagyok, az „öröklött alkat”, mozgásnélküliség, és a nasizás miatt. 2 éve egyszer csak besokalltam: elkezdtem intenzíven mozogni, de a finom falatokról nem mondtam le, így nem jött az eredmény. Diétákat is próbáltam, de nem bírtam sokáig betartani, mert „nem szeretem” ételekből álltak… és mindig elért a jojó effektus.

Az egyik barátnőm mesélt a 30 napos Turbó Diéta® Programról és elhatároztam belevágok! Hiszen 30 napot akár fél lábbal is kibírok - gondoltam -  mit veszíthetek?!

76 kg-mal kezdtem a kúrát. Az első hétben azért voltak kétségeim afelől, hogy bírni fogom-e, de kitartottam (mert csak 30 nap!). Egy hét múlva minden kételyem megszűnt, a szervezetem megszokta az új ritmust. A program alatt végig teljes mértékben meg tudtam tartani a zumbaóráimat és futni is eljártunk.

A program utolsó két hete, amikor csak a vacsorát váltom ki turmixszal, extra könnyedén tartható. Egyre kevésbé éreztem azt, hogy diétázom, mégis egyre több elismerő mondatot tudtam bezsebelni.

Az első 30 napos Program alatt 7 kg-t fogytam! Akkora lendületet kaptam, hogy tovább folytattam, hogy elérjem az álomalakot. Jó úton vagyok, most 68 kg a súlyom, és folyamatosan csökken.

Az önbizalmam viszont sokat erősödött, ez a vadi új fotókból is kiderül, új lendületet kaptam!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Turbó Diétát®, vágjatok bele minél hamarabb!
L. Virág (29)

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm