Sikertörténetek

Egy orvosnak nem egyszerű diétázni

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

A cigaretta abbahagyása és a menopauza 25-30 kg túlsúlyt eredményezett Anikónál, ám sikerült a plusz kilóktól megszabadulnia. Ismerd meg történetét!

Ideje volt változtatni

Mint sokan, én is akkor kezdtem bele igazán elszántan a fogyókúrába, amikor a mérleg nyelve felkúszott a bűvös 100 kg-ra. Nem volt könnyű nekivágni, hiszen már 53 éves vagyok, ráadásul orvosként dolgozom, így rendkívül rohanósak és stresszesek a hétköznapok. Az IdealBody® ezért nemcsak egészségessége, de egyszerűsége miatt is vonzott. 

Így híztam meg

2 nagylányom van, ám a terhességek alatt még megúsztam a hízást, szépen visszafogytam mindig a szokásos, normál testalkatú súlyomra, aktív és sportos életet éltem. A hízás akkor kezdődött, amikor leszoktam a cigarettáról, ráadásul ekkor köszöntött be a menopauza, új, még stresszesebb munkahelyem lett, és kedvenc edzőtermem is megszűnt. Minden összejött hát, főleg a kilóim: néhány év alatt 25-30 kg-ot híztam. Persze próbálkoztam a fogyással, de egy idő után mindig elfogyott a kitartásom, túlsúllyal már a sport sem ment úgy, és magamra sem sok figyelem jutott.

Üröm az örömben, de végül: 13.5 kg fogyás!

Múlt év szeptemberében megtartottuk lányom esküvőjét, és bizony a fényképeken nem volt nagy öröm viszontlátni magamat. Ekkor döntöttem: elkezdtem az IdealBody®-t, 98.5 kg-mal, és 5 hónap alatt 85 kg-ra fogytam le.

Számomra nagy segítség volt, hogy pillanatok alatt elkészíthettem egy olyan ételt, amelyről tudtam, hogy egészséges, megfelelő tápanyagokkal teli és a kilóimat faragja.

Még szeretnék tovább fogyni, és továbbra is nehéz a rendszeres étkezést megvalósítanom, így időről időre igénybe veszem a turmix segítségét. Most kicsit jó pihenni, hamarosan pedig intenzívebben állok majd neki a maradék felesleg felszámolásának. Már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben, de szeretném tökéletesen érezni, úgyhogy nem adom fel, és újra IdealBody®-zom még!

Dr. B. Anikó

Anikó 5 hónap alatt összesen 13,5 kg-tól szabadult meg.

Eredményei számokban:
Testsúly: 98,5 kg → 85 kg
Derékbőség: 105 cm → 93 cm
Csípő: 119 cm → 111 cm
Comb: 62 cm → 60 cm*

IdealBody®

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!