Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

Sikertörténetek

Egy három gyermekes anyuka fogyása

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Viktória, egy három gyermekes anyuka már többször végig csinálta a Turbó Diétát®. Ami eddig minden alkalommal hatékonynak bizonyult számára.

Köszönöm a lehetőséget, hogy én is megírhatom a saját történetemet. Bár a fogyásomat nem kizárólag a Turbó Diéta® módszerével értem el, hiszen ilyen súlyfelesleggel, mint ami nekem volt, ez kicsit komplikáltabb dolog, de a nehéz pontokon rendszerint a Turbó Diéta® segített át.

Először egy rövid bemutatkozás

Győrben élek, 33 éves vagyok, férjnél, és 3 gyermekem van. Történetem előzményéhez hozzá tartozik még egy Hipofizis mikro adenoma nevű betegség, ami alapjáraton is meghatározta azt, hogy elérjem ezt a túlsúlyt, amivel neki kezdtem a fogyókúrának. Jelenleg 28 kiló fogyásnál tartok, a kitűzött célom a -40 kiló, tehát még 12kg.

Fogyásom története

1,5 éve kezdődött, amikor is egy nagyon stresszes és idegileg kimerítő, tragikus évet 110 kilóval zártam teljes depresszióban. Január elején egy balesetet követően végre leültem és átgondoltam az életemet és arra jutottam, hogy ki kell jönnöm ebből az állapotból, de nagyon sürgősen. Kitűztem tehát a legkézenfekvőbb célokat, a fogyást és a teljes rendrakást magamban és magam körül.

Turbó DiétaNeki is láttam. Az első 6 kiló egy internetes fogyókúrás verseny programjával ment le, majd megakadtam. Ekkor újra átgondoltam a történetet, és orvosi segítséget kértem. Ő felírt egy étvágycsökkentő gyógyszert és jó tanácsokkal látott el, illetve időnként kontrollra mentem, ahol felmérték az állapotomat. A fogyás szépen be is indult és lement jópár kiló, majd ismét jött a kövektező stagnálós időszak.

Ekkor kellett újabb módszert találnom, hogy kimozduljak a holtpontról, és így találtam a Turbó Diétára®. Akkor elegendő volt a könnyített Turbó Diéta® is, mert a súlycsökkenés ismét megindult. Azóta is tart ez a harc, és amikor elakadok, akkor rendszerint a Turbó Diétát® hívom segítségül. Most is egy ilyen időszakot kezdek, de most kivételesen az alap 2 hetes Turbó Diéta® programnak indulok neki éppen a mai nappal. A súlyom már 1 éve stagnál kisebb ingadozásokkal, ezért vetem be most a "nehéz tüzérséget". Egy ideje már rendszeresen tornázom is, mert már bírják az izületeim, és ezt szeretném a 2 hétben is tartani.

A fogyásom eddigi története alatt is már rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem be, voltak módszerek, amelyekről bebizonyosodott, hogy zsákutca, és néhány fogyókúrás csodaszerről is szintén kiderült, hogy jobb óvakodni tőle, de a Turbó Diéta® turmix megállta a helyét, és eddig minden alkalommal hatékonynak bizonyult.

Üdvözlettel:
V. Viktória, Győr

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm