Sikertörténetek

Egy három gyermekes anyuka fogyása

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Viktória, egy három gyermekes anyuka már többször végig csinálta az IdealBody®®-t. Ami eddig minden alkalommal hatékonynak bizonyult számára.

Köszönöm a lehetőséget, hogy én is megírhatom a saját történetemet. Bár a fogyásomat nem kizárólag az IdealBody®® módszerével értem el, hiszen ilyen súlyfelesleggel, mint ami nekem volt, ez kicsit komplikáltabb dolog, de a nehéz pontokon rendszerint az IdealBody®® segített át.

Először egy rövid bemutatkozás

Győrben élek, 33 éves vagyok, férjnél, és 3 gyermekem van. Történetem előzményéhez hozzá tartozik még egy Hipofizis mikro adenoma nevű betegség, ami alapjáraton is meghatározta azt, hogy elérjem ezt a túlsúlyt, amivel neki kezdtem a fogyókúrának. Jelenleg 28 kiló fogyásnál tartok, a kitűzött célom a -40 kiló, tehát még 12kg.

Fogyásom története

1,5 éve kezdődött, amikor is egy nagyon stresszes és idegileg kimerítő, tragikus évet 110 kilóval zártam teljes depresszióban. Január elején egy balesetet követően végre leültem és átgondoltam az életemet és arra jutottam, hogy ki kell jönnöm ebből az állapotból, de nagyon sürgősen. Kitűztem tehát a legkézenfekvőbb célokat, a fogyást és a teljes rendrakást magamban és magam körül.

IdealBody®Neki is láttam. Az első 6 kiló egy internetes fogyókúrás verseny programjával ment le, majd megakadtam. Ekkor újra átgondoltam a történetet, és orvosi segítséget kértem. Ő felírt egy étvágycsökkentő gyógyszert és jó tanácsokkal látott el, illetve időnként kontrollra mentem, ahol felmérték az állapotomat. A fogyás szépen be is indult és lement jópár kiló, majd ismét jött a kövektező stagnálós időszak.

Ekkor kellett újabb módszert találnom, hogy kimozduljak a holtpontról, és így találtam az IdealBody®-ra®. Akkor elegendő volt a könnyített IdealBody®® is, mert a súlycsökkenés ismét megindult. Azóta is tart ez a harc, és amikor elakadok, akkor rendszerint az IdealBody®®-t hívom segítségül. Most is egy ilyen időszakot kezdek, de most kivételesen az alap 2 hetes IdealBody®® programnak indulok neki éppen a mai nappal. A súlyom már 1 éve stagnál kisebb ingadozásokkal, ezért vetem be most a "nehéz tüzérséget". Egy ideje már rendszeresen tornázom is, mert már bírják az izületeim, és ezt szeretném a 2 hétben is tartani.

A fogyásom eddigi története alatt is már rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem be, voltak módszerek, amelyekről bebizonyosodott, hogy zsákutca, és néhány fogyókúrás csodaszerről is szintén kiderült, hogy jobb óvakodni tőle, de a IdealBody®® turmix megállta a helyét, és eddig minden alkalommal hatékonynak bizonyult.

Üdvözlettel:
V. Viktória, Győr

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!