BLOG

Divattippek férfiaknak

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Férfiként is fontos a stílusos megjelenés, és ha ezt a 3+1 dolgot betartod, te is kihozhatod a legtöbbet magadból – testalkattól függetlenül!

A divatot és a stílusos öltözködést valamiért hajlamosak vagyunk a nők privilégiumának gondolni, pedig egy férfi esetében pont ugyanannyit tesz hozzá a megjelenés a megítéséhez mint egy nőnél. Apák napja alkalmából elhoztuk neked az a 3+1 alapelvet, amivel mindig a lehető legjobban nézhetsz ki.

Divattippek férfiaknak

A divatnál fontosabb a stílus. Hogy ez a kettő nem ugyanaz? Nem bizony: a divat szezononként változik, a stílusod viszont valószínűleg évtizedekig meghatároz téged. Ha megtaláltad az a stílust, amit a legjobban a magadénak érzel, akkor ragaszkodj hozzá. Lehet ez elegáns, sportos, farmernadrágos vonal, a karakteres stílus többet ér a múlandó divatkellékeknél. Hiába divat a kheki nadrág vagy az apró kockás ing, ha nem tetszik, ne hordd. A nőknek magabiztos pasi kell, nem olyan, aki feszeng a legújabb divat szerinti cuccában és azt lesi, ki mit szól a kinézetéhez.

A méret igenis lényeges! Hiába a drága zakó vagy az elegáns nadrág, ha nem a te méreted. Mindegy, hogy feszül, nem ér be, vagy pont fordítva, harmonikázik a lábadon, az összhatás egyedül azt fogja elárulni, hogy ideje lenne új ruhákat beszerezned. Ha súlygyarapodás miatt nem jók már a ruháid, akkor azt ajánljuk, ismerkedj meg az Igényed férfiaknak szóló diétánkkal, ha pedig kifogytál a korábbi ruháidból, akkor gratulálunk! Megérdemelsz pár új darabot a ruhatáradba!

diéta program férfiaknakfogyókúra program férfiaknak

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről! Magyarországon jóval kisebb hangsúlyt kapnak a férfiak öltözködésében a kiegészítők, mint megérdemelnének. Egy jól megválasztott óra, egy igényes napszemüveg vagy egy különleges öv elképesztően feldobja a megjelenést, úgy hogy nem tűnik sem mesterkéltnek, sem erőltetettnek. Elég egy-egy minőségi darab, és az összhatás egy életre megváltozik.

+1: Tartsd karban önmagad is, ne csak az autódat! Van az a mondás, hogy egy férfi elég ha egy fokkal szebb az ördögnél, de az igényesség azért fontos tényező. Mindannyian más adottságokkal élünk, de a saját pakkodból hozd ki a legtöbbet. Az egészséges életmód, a mozgás és az egészséges testsúly nem csak a külsőségek miatt fontos (sőt, elsős sorban nem azért), hanem az egészséged megőrzése miatt is. 

 

Odporúčame Vám

30-dňová HEALTHY ME diéta balík

4 ks kokteilov, 1 Antioxidant s kolagénom

Naša najľahšie udržiavateľná diéta je teraz k dispozícii vo väčšej verzii M. Pri klasickej 30-dňovej diéte nič nedokážete pokaziť a nemusíte sa ani úplne vzdať tuhých jedál.

113,90 €

Odstrániť
BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!