BLOG

[CSR] Mi vigyázunk a mentők egészségére!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Győrfi Pál és IdealBody® Központ a mentők és a rohanó életet élők egészségének megőrzésére, megelőzés és az egészségügyi szűrés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az IdealBody® Központ már második éve segíti az Országos Mentőszolgálat munkáját azzal, hogy ingyenes szűrővizsgálatot biztosít a mentőknek. A rendszeres orvosi szűrővizsgálatok nagyon fontosak, hiszen segítségükkel számos betegség megelőzhető, vagy könnyebben kezelhető, ha már kialakult.

IdealBody®2010-ben útjára indult a 'Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja'. A program keretében 10 éven keresztül egy szűrőkamion járja a magyar településeket, hogy az érdeklődők egészségi állapotát a legmodernebb berendezésekkel mérjék fel.

A szűrőkamion mögött álló szakmai tanács 2012-ben az Idealbody Kft-t, a IdealBody®, Magyarország egyik vezető fogyókúrás termékének forgalmazóját választotta hivatalos partneréül, a súlycsökkentés területén. Ez óriási elismerés, hiszen azt mutatja, hogy a vállalat kizárólag olyan termékeket ajánl a fogyasztói figyelmébe, melyek támogatják az egészséges testsúlycsökkentést, és hosszú távon megoldást kínálnak a súlyproblémákkal küzdőknek.

IdealBody®

A cég számára azonban nem csak a lakosság egészsége a fontos, de azokra is odafigyelnek, akik a mi életünket védik és mentik, ha szükséges. Az IdealBody® Központnak köszönhetően a szűrőkamion ezért most egy napon keresztül csak az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak egészségi állapotát mérte fel, így többek között megvizsgálták a mentők látását, hallását, vérnyomását, de teljes testanalízist is végeztek rajtuk.  Ez különösen fontos, hiszen a Mentőszolgálat dolgozói átlagon felül leterhelt és stresszes életet élnek, egészségük megőrzése elsődleges szempont. A mentősök is hasonló problémákkal küzdenek, mint a többi elfoglalt és rohanó életet élő: gyakoriak közöttük a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, az elhízás és a dohányzás okozta problémák.  

IdealBody®

Az alapos kivizsgáláson részt vett Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is, aki elmondta: „Én személy szerint is nagyon fontosnak tartom, hogy rendszeresen eljárjunk szűrővizsgálatokra, és emellett lehetőségeinkhez mérten odafigyeljünk az egészséges táplálkozásra, a minőségi táplálékok bevitelére. A tavalyi szűrés óta sajnos nem lettek egészségesebbek a bajtársaim, akik komoly fizikai és lelki terheknek vannak kitéve. Munkatempójuk nagyon feszített, hiszen mindig indulásra készen kell állniuk, így gyakran még arra sincs idejük, hogy egyenek, ezért is nagyon örültünk már második évben az IdealBody® Központ felajánlásának, hiszen ez egy nagyon jó lehetőség, hogy helyben, egy helyszínen, rövid idő alatt minden fontos és alapvető vizsgálatot el tudnak végezni a bajtársakon.”

IdealBody®

„Mi, az IdealBody® Központban a kezdetektől az egészséges súlycsökkentést tarjuk szem előtt. Hitvallásunk elismerése, hogy a szűrőprogram kizárólagos fogyókúrás partnere vagyunk már második éve. Nagyon fontos, hogy az egészségünk megőrzése és a megfelelő súlykontroll érdekében akkor is megfelelő táplálékot fogyasszunk, ha nincs túl sok időnk étkezni vagy minőségi ételeket készíteni. A maximális teljesítő képesség eléréséhez, a kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlen a megfelelő minőségű táplálék bevitele. Sose koplaljunk vagy elégedjünk meg a nem jó minőségű tápanyagokkal, legyen szó akár fogyókúráról, akár a hétköznapi életünkről."

Az IdealBody a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos 
tápanyagot megkap a fogyókúra során
, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat

IdealBody®Továbbra is fontosnak tartjuk a mentők egészségének támogatását, ezért az IdealBody® Központban a rendőrök, mentők, tűzoltók számára 10% vásárlási kedvezményt biztosítunk. 

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!