Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

[CSR] Mi vigyázunk a mentők egészségére!

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Győrfi Pál és Turbó Diéta Központ a mentők és a rohanó életet élők egészségének megőrzésére, megelőzés és az egészségügyi szűrés fontosságára hívja fel a figyelmet.

A Turbó Diéta Központ már második éve segíti az Országos Mentőszolgálat munkáját azzal, hogy ingyenes szűrővizsgálatot biztosít a mentőknek. A rendszeres orvosi szűrővizsgálatok nagyon fontosak, hiszen segítségükkel számos betegség megelőzhető, vagy könnyebben kezelhető, ha már kialakult.

Turbó Diéta2010-ben útjára indult a 'Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja'. A program keretében 10 éven keresztül egy szűrőkamion járja a magyar településeket, hogy az érdeklődők egészségi állapotát a legmodernebb berendezésekkel mérjék fel.

A szűrőkamion mögött álló szakmai tanács 2012-ben az Idealbody Kft-t, a Turbó diéta®, Magyarország egyik vezető fogyókúrás termékének forgalmazóját választotta hivatalos partneréül, a súlycsökkentés területén. Ez óriási elismerés, hiszen azt mutatja, hogy a vállalat kizárólag olyan termékeket ajánl a fogyasztói figyelmébe, melyek támogatják az egészséges testsúlycsökkentést, és hosszú távon megoldást kínálnak a súlyproblémákkal küzdőknek.

Turbó Diéta

A cég számára azonban nem csak a lakosság egészsége a fontos, de azokra is odafigyelnek, akik a mi életünket védik és mentik, ha szükséges. A Turbó Diéta Központnak köszönhetően a szűrőkamion ezért most egy napon keresztül csak az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak egészségi állapotát mérte fel, így többek között megvizsgálták a mentők látását, hallását, vérnyomását, de teljes testanalízist is végeztek rajtuk.  Ez különösen fontos, hiszen a Mentőszolgálat dolgozói átlagon felül leterhelt és stresszes életet élnek, egészségük megőrzése elsődleges szempont. A mentősök is hasonló problémákkal küzdenek, mint a többi elfoglalt és rohanó életet élő: gyakoriak közöttük a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, az elhízás és a dohányzás okozta problémák.  

Turbó Diéta

Az alapos kivizsgáláson részt vett Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője is, aki elmondta: „Én személy szerint is nagyon fontosnak tartom, hogy rendszeresen eljárjunk szűrővizsgálatokra, és emellett lehetőségeinkhez mérten odafigyeljünk az egészséges táplálkozásra, a minőségi táplálékok bevitelére. A tavalyi szűrés óta sajnos nem lettek egészségesebbek a bajtársaim, akik komoly fizikai és lelki terheknek vannak kitéve. Munkatempójuk nagyon feszített, hiszen mindig indulásra készen kell állniuk, így gyakran még arra sincs idejük, hogy egyenek, ezért is nagyon örültünk már második évben a Turbó Diéta Központ felajánlásának, hiszen ez egy nagyon jó lehetőség, hogy helyben, egy helyszínen, rövid idő alatt minden fontos és alapvető vizsgálatot el tudnak végezni a bajtársakon.”

Turbó Diéta

„Mi, a Turbó Diéta Központban a kezdetektől az egészséges súlycsökkentést tarjuk szem előtt. Hitvallásunk elismerése, hogy a szűrőprogram kizárólagos fogyókúrás partnere vagyunk már második éve. Nagyon fontos, hogy az egészségünk megőrzése és a megfelelő súlykontroll érdekében akkor is megfelelő táplálékot fogyasszunk, ha nincs túl sok időnk étkezni vagy minőségi ételeket készíteni. A maximális teljesítő képesség eléréséhez, a kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlen a megfelelő minőségű táplálék bevitele. Sose koplaljunk vagy elégedjünk meg a nem jó minőségű tápanyagokkal, legyen szó akár fogyókúráról, akár a hétköznapi életünkről."

Turbó DiétaTovábbra is fontosnak tartjuk a mentők egészségének támogatását, ezért a Turbó Diéta Központban a rendőrök, mentők, tűzoltók számára 10% vásárlási kedvezményt biztosítunk. 

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm