Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

[CSR] A rendőrök és tűzoltók egészségvédelmi szűrőnapja

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

A Turbó Diéta Központ támogatásával a rendőrök és tűzoltók egy átfogó egészségvédelmi szűrőprogramon vehettek részt.

2013.04.27-én a budapesti Városligetben ismét megrendezésre került az V. Rendőr- és Tűzoltónap. 

A nagyszabású országos rendezvény évről évre rendhagyó keretek között mutatja be a rendőrség és a tűzoltók munkáját.

A gyermekeket ügyességi játékok, füstsátor és körutazásra csábító tűzoltójármű várja, míg a felnőttek közelebbről is megismerkedhetnek a tűzvédelemmel, a tűzoltó szakfelszerelésekkel és a katasztrófavédelem szerteágazó tevékenységével. Az egész napos rendezvény alkalmat teremt arra, hogy a látogatók bepillanthassanak a hivatásos élet kulisszái mögé. 

A Turbó Diéta Központ ezt a lehetőséget ragadta meg arra, hogy a felhívja a figyelmet azok egészségére, akik a mi biztonságunk és testi épségünk felett őrködnek nap mint nap.  

Turbó Diéta

A 'Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram' segítségével 20 olyan vizsgálatot végeztek el a résztvevőkön, amely a társadalmat érintő leggyakoribb jelenségeket igyekszik kiszűrni és megelőzni, mint amilyen szív és érrendszeri megbetegedés, a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az elhízás. A korszerű vizsgálati berendezések segítségével átfogó képet kaptak a résztvevők az egészségi állapotuk alakulásáról. 

Abban mindenki egyet értett, hogy a rendőrök és tűzoltók testi-lelki terhelését figyelembe véve, kiemelten fontos jelentőséggel bír egy ilyen nap, mely a hétköznapi hőseink betegségmegelőzésével foglalkozik.
Hiszen ők az év minden napján arra fordítják erejüket, hogy életeket mentsenek, míg a túlpörgetett, stresszes munkájuk során a saját egészségük épségét teszik kockára.

"Az elmúlt két évben a szűrőállomást  a mentők számára tettük elérhetővé 1-1 napra, idén a rendőröket és a tűzoltókat szerettük volna támogatni abban, hogy egy nap erejéig magukra, a saját egészségükre figyeljenek. A rendszertelen táplálkozás és a túlhajszoltság könnyen a plusz kilók gyarapodásához vezethet, ezért a szűrővizsgálatokon túl személyes tanácsadással és termékbemutatóval is igyekeztünk megoldási lehetőséget kínálni a számukra. 

Az egészségük támogatását a jövőben is folytatni szeretnénk,
ezért a Turbó Diéta Központban a rendőrök, mentők, tűzoltók számára 10% vásárlási kedvezményt biztosítunk. 

Turbó Diéta

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm