BLOG

Böjt a tartós fogyás támogatására

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Kétségtelen, hogy a böjt módszere jelentősen elősegítheti a tartós súlyvesztést. A kezdeti sikerek ugyanis hathatósan erősítik a motivációt és a kitartóképességet.

A tartós testsúlycsökkentésre egyáltalán nem alkalmasak azok a böjtök, amelyeket csak vízzel vagy megfelelő tápanyagok nélküli folyadékokkal végeznek. Ekkor ugyanis a súlyvesztés főleg a víz és az izom csökkenése miatt következik be, az anyagcsere lelassul.

A böjt abbahagyása után a kilók visszatérnek, nem ritkán kamatostul. Ennek oka, hogy a kevesebb izom kevesebb energiát éget el, így a szervezet kalóriaszükséglete lecsökken, és a normál ételmennyiségből is raktározni kezd zsírtartalék formájában. Ez az úgynevezett jojó-effektus.

Ha szeretnéd elkerülni, hogy a böjt során a szervezeted lebontsa az izmaidat, akkor fehérjét is kell fogyasztanod, amit folyékony formában is magadhoz vehetsz! Ezáltal az izmok megkapják a maguk táplálékát, a fehérjét, és ezzel megvéded őket a lebontástól. Ugyanakkor teljesülni fog az eredeti célod is, a szervezeted kitűnően tudod méregteleníteni!

Böjt és az IdealBody®

Az orvosok a böjtölés mellé 50 gramm fehérjebevitelt javasolnak. Az IdealBody® turmixporai a szervezet számára különösen könnyen emészthető formában tartalmazzák azokat a magas biológiai értékű fehérjéket, amelyeknek köszönhetően a böjt nagyjából izomveszteség nélkül zajlik le.

Böjtöd tervezett időtartamától függően 1-2 doboz IdealBody® turmixporra lehet szükséged. 

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!