Doručenie zadarmo nad 100,00 € !

BLOG

Böjt a tartós fogyás támogatására

Turbó Diéta

Autor článku:

Turbó Diéta

 

Kétségtelen, hogy a böjt módszere jelentősen elősegítheti a tartós súlyvesztést. A kezdeti sikerek ugyanis hathatósan erősítik a motivációt és a kitartóképességet.

A tartós testsúlycsökkentésre egyáltalán nem alkalmasak azok a böjtök, amelyeket csak vízzel vagy megfelelő tápanyagok nélküli folyadékokkal végeznek. Ekkor ugyanis a súlyvesztés főleg a víz és az izom csökkenése miatt következik be, az anyagcsere lelassul.

A böjt abbahagyása után a kilók visszatérnek, nem ritkán kamatostul. Ennek oka, hogy a kevesebb izom kevesebb energiát éget el, így a szervezet kalóriaszükséglete lecsökken, és a normál ételmennyiségből is raktározni kezd zsírtartalék formájában. Ez az úgynevezett jojó-effektus.

Ha szeretnéd elkerülni, hogy a böjt során a szervezeted lebontsa az izmaidat, akkor fehérjét is kell fogyasztanod, amit folyékony formában is magadhoz vehetsz! Ezáltal az izmok megkapják a maguk táplálékát, a fehérjét, és ezzel megvéded őket a lebontástól. Ugyanakkor teljesülni fog az eredeti célod is, a szervezeted kitűnően tudod méregteleníteni!

Böjt és a Turbó Diéta

Az orvosok a böjtölés mellé 50 gramm fehérjebevitelt javasolnak. A Turbó Diéta® turmixporai a szervezet számára különösen könnyen emészthető formában tartalmazzák azokat a magas biológiai értékű fehérjéket, amelyeknek köszönhetően a böjt nagyjából izomveszteség nélkül zajlik le.

Böjtöd tervezett időtartamától függően 1-2 doboz Turbó Diéta turmixporra lehet szükséged. 

BLOG 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie 10 užitočných tipov na stravovanie

Zostavili sme pre vás niekoľko užitočných, ľahko sledovateľných a kedykoľvek denných tipov, ako zefektívniť stravu.

#výživa
Recepty Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou Ríbezľová polievka s mätou
#obed #bezlepkový #aj pre diabetikov #polievka

Diétna kalkulačka: Nájdite tú pravú diétu pre vás!

Nájdite svoj ideálny Idealbody balík!

Pohlavie:

kg

cm