BLOG Fogyás 50 felett: a sikeres fogyás titka Fogyás 50 felett: a sikeres fogyás titka Fogyás 50 felett: a sikeres fogyás titka

Mi a sikeres fogyás titka 50 év felett? Létezik egyáltalán hatékony fogyás 50 felett? Ebben a cikkben összefoglaltuk, hogy milyen az ideális fogyókúra 50 felett.

#táplálkozás #álomalak
BLOG Edzés utáni étkezés: melyek a legjobb ételek? Edzés utáni étkezés: melyek a legjobb ételek? Edzés utáni étkezés: melyek a legjobb ételek?

Miből álljon az edzés utáni étkezés? Melyek a legjobb ételek, amiket edzés után bátran ehetsz? Cikkünkből kiderül!

#táplálkozás
BLOG Magas fehérjetartalmú ételek listája súlyvesztéshez Magas fehérjetartalmú ételek listája súlyvesztéshez Magas fehérjetartalmú ételek listája súlyvesztéshez

Nem szeretnéd, hogy az izmaidból fogyj? Tudd meg, melyek azok a magas fehérjetartalmú ételek, amiket nyugodtan fogyaszthatsz diéta alatt is!

#táplálkozás #egészség
BLOG Kedvenc nyári receptjeink Kedvenc nyári receptjeink Kedvenc nyári receptjeink

Minden évszaknak megvannak a kedvenc ételei, hiszen mást kívánunk karácsonykor és a legnagyobb forróságban. Íme a mi nyári kedvenceink.

#táplálkozás
BLOG A diéta és a diétás étrend A diéta és a diétás étrend A diéta és a diétás étrend

Sok nő szeretne lapos hasat, vékony combokat és feszes idomokat.

#táplálkozás #életmód
BLOG Kalóriamentes nyár Kalóriamentes nyár Kalóriamentes nyár

Itt a nyár és az átlagosnál is nagyobb kihívásokkal néz szembe, aki fogyókúrázik: pl. a grill partik, a fagyizások, az utazással járó összevissza étkezések és gyorsan bekapott falatok, nassolások.

#táplálkozás #álomalak
BLOG Diétás hamburger? 3 apró változtatással lehetséges! Diétás hamburger? 3 apró változtatással lehetséges! Diétás hamburger? 3 apró változtatással lehetséges!

Nem kell lemondani a finom falatokról akkor sem, ha megszabadulnál néhány kilótól. A kedvencedet: a hamburgert is eheted, csak kicsit máshogy. A diétás hamburger is lehet ugyanolyan finom annak ellenére, hogy akár fele annyi kalória van benne.

#táplálkozás
BLOG Fogyókúrás tippek férfiaknak Fogyókúrás tippek férfiaknak Fogyókúrás tippek férfiaknak

Bár sokan azt gondolják, hogy a férfiak nem foglalkoznak annyit és úgy a külsejükkel, a plusz kilóikkal, mint a nők, valójában ez nem így van. Csak esetleg nem beszélnek annyit róla. Éppen ezért jöjjenek a legjobb fogyókúrás tippek férfiaknak, kifejezetten.

#táplálkozás #életmód

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!