BLOG A testalkattípusok szerepe a diétában és az öltözködésben A testalkattípusok szerepe a diétában és az öltözködésben A testalkattípusok szerepe a diétában és az öltözködésben

Bár mindannyian egyedi testalkattal rendelkezünk, bizonyos kritériumok alapján meg lehet különböztetni alapvető testalkattípusokat. Miben segíthet ez az információ? Mutatjuk!

#egészség #életmód #álomalak
BLOG Egészséges szénhidrátok az ünnepek alatt is Egészséges szénhidrátok az ünnepek alatt is Egészséges szénhidrátok az ünnepek alatt is

A hagyományos ünnepi menü nagy kísértés lehet, de egészséges szénhidrátok és alacsony kalóriatartalmú ételek között válogatva is tobzódhatsz a finomságokban! Mutatjuk, hogyan!

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG A kollagén hízlal vagy fogyaszt? Mi az igazság? A kollagén hízlal vagy fogyaszt? Mi az igazság? A kollagén hízlal vagy fogyaszt? Mi az igazság?

A kollagén hizlal vagy fogyaszt? Mi az igazság? Utánanéztünk és most elmondjuk. Meg fogsz lepődni azon, amit találtunk!

#egészség #életmód
BLOG Kollagént meddig lehet szedni és mekkora mennyiség ajánlott? Kollagént meddig lehet szedni és mekkora mennyiség ajánlott? Kollagént meddig lehet szedni és mekkora mennyiség ajánlott?

Sokan kérdezik: a kollagént meddig lehet szedni? Mekkora mennyiség ajánlott? Ehhez azonban fontos érteni, hogy mire való a kollagén.

#egészség #életmód
BLOG Kollagén: mennyi idő alatt hat a bőrre, ízületekre? Kollagén: mennyi idő alatt hat a bőrre, ízületekre? Kollagén: mennyi idő alatt hat a bőrre, ízületekre?

Mennyi idő után hat a kollagén a bőrömre és ízületeimre? 

#életmód
BLOG Kollagén káros hatásai, mellékhatásai és a túladagolás tünetei Kollagén káros hatásai, mellékhatásai és a túladagolás tünetei Kollagén káros hatásai, mellékhatásai és a túladagolás tünetei

A kollagén előnyeit már mindannyian ismerjük, de vajon milyen káros hatásai és mellékhatásai ismertek, és vajon túl lehet adagolni?

#egészség #életmód
BLOG A legjobb vitaminok egészséged védelméért A legjobb vitaminok egészséged védelméért A legjobb vitaminok egészséged védelméért

Miket sorolunk a legjobb vitaminok közé, illetve milyen ásványi anyagokról nem szabad megfeledkezni, amikor biztosítani akarjuk az immunrendszerünk védelmét?

#egészség #életmód
BLOG Fehérjeforrások az egészséges fogyásért Fehérjeforrások az egészséges fogyásért Fehérjeforrások az egészséges fogyásért

Melyek azok a fehérjeforrások, amelyek segítik a diétádat? Hogyan fogyj egészségesen, éhezés nélkül hatékonyan? Tippek és tanácsok a tartós súlycsökkentéshez, akár sport nélkül is..

#táplálkozás #egészség #életmód

Vaše obľúbené produkty

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!