BLOG Egészséges szilveszteri receptek, ételek csupa finomsággal Egészséges szilveszteri receptek, ételek csupa finomsággal Egészséges szilveszteri receptek, ételek csupa finomsággal

Egészséges szilveszteri receptek, ételek, amelyek finomak és nem hízlalnak? Mutatjuk, mit készíts az ünnepek idején, hogy ne szállj el a kalóriákkal a nagy év végi eszem-iszom során!

#táplálkozás #egészség
BLOG Egészséges szénhidrátok az ünnepek alatt is Egészséges szénhidrátok az ünnepek alatt is Egészséges szénhidrátok az ünnepek alatt is

A hagyományos ünnepi menü nagy kísértés lehet, de egészséges szénhidrátok és alacsony kalóriatartalmú ételek között válogatva is tobzódhatsz a finomságokban! Mutatjuk, hogyan!

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG Fehérjeforrások az egészséges fogyásért Fehérjeforrások az egészséges fogyásért Fehérjeforrások az egészséges fogyásért

Melyek azok a fehérjeforrások, amelyek segítik a diétádat? Hogyan fogyj egészségesen, éhezés nélkül hatékonyan? Tippek és tanácsok a tartós súlycsökkentéshez, akár sport nélkül is..

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
BLOG Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól Mit ebédeljek diéta alatt? Tuti tippek egy korábbi diétázótól

Ha az ember belevág a fogyókúrába, az sokszor nem csak az ő életére van hatással. A főzési szokásaink megváltozása például a velünk egy háztartásban élőkre is kihat. Szilvi ma azt meséli el, nála és a családjánál mi változott a gasztronómia területén.

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG 5+1 egészséges ebéd IdealBody® módra 5+1 egészséges ebéd IdealBody® módra 5+1 egészséges ebéd IdealBody® módra

Felturbóznád étkezési szokásaidat? Szeretnél egészséges ebédet készíteni magad és családod számára? Van hozzá 5+1 tippünk, csak győzz válogatni!

#táplálkozás
BLOG Fogyókúra, ami egészséges és személyre szabott Fogyókúra, ami egészséges és személyre szabott Fogyókúra, ami egészséges és személyre szabott

Bár sokféle fogyókúra működőképes lehet, a kulcs az, hogy találj egy olyan étrendet, amelyik egészséges, jól érzed magad tőle, és hosszú távon is tartható számodra. Egy olyan diétát, amivel akár sport nélkül is lefogyhatsz!

#táplálkozás
BLOG Mit ehet a cukorbeteg, és mi az, amit nem? Mit ehet a cukorbeteg, és mi az, amit nem? Mit ehet a cukorbeteg, és mi az, amit nem?

Mit ehet a cukorbeteg? – gyakran hangzik el a kérdés. A válasz: kellő odafigyelés mellett egy személyre szabott étrendet.

#táplálkozás #egészség

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

Veselý čaj

40-45 dávok

Máte stresové obdobie? Vypite si šálku veselého čaju každé ráno alebo večer, a budete mať vydarený deň!

8,00 €

Odstrániť

VANILKOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií

Kokteilový prášok s klasickou vanilkovou príchuťou sa vám nikdy nepreje: môžete ho piť samostatne alebo ho môžete ochutiť škoricou, kakaovým práškom alebo arómami bez pridaného cukru.

25,90 €

Odstrániť

Zelený čaj

40-45 dávok

Zelený čaj je veľmi mnohostranný nápoj: povzbudzuje myseľ a telo, podporuje procesy detoxikácie. Už jednou šálkou denne urobíte veľa pre seba!

11,00 €

Odstrániť

BANÁNOVÝ IdealBody® bielkovinový koktejlový prášok

15 porcií, BEZLEPKOVÝ

S našim exotickým jemným koktejlom s banánovou príchuťou diéta sa stane potešením! Je bezlepkový, takže ho môžu s dôverou konzumovať aj tí, ktorí sú naň citliví.

25,90 €

Odstrániť

Akcie a typy vo Vašej doručenej pošte

Objednajte online!
Objednajte online! webshop

Vlastníte internetový obchod, fitnes štúdio, drogériu alebo máte obchod s reform potravinami a biopotravinami?

Hľadáme nových obchodných partnerov. Kontaktujte nás na info@idealbody.sk a čoskoro sa vám ozveme!