BLOG

Nepridajte sa k tejto skupine!

IdealBody®

Autor článku:

IdealBody®

 

Najčastejšia porucha metabolizmu na svete je cukrovka.

Dôvodom výskytu diabetu typu 2 je nadmerný príjem cukru. Organizmus niektorých ľudí neprodukuje dostatočné množstvo inzulínu, iní majú inzulínovú rezistenciu. Výsledok je rovnaký, pretože konzumácia cukru bez inzulínu má za následok stúpanie hladiny cukru v krvi. Tento proces sa tu nezastaví, pretože najčastejšie je spojené aj s vysokou hladinou tuku v krvi. A od týchto výsledkov už iba krok k srdcovo cievnym ochoreniam.

No ale prečo jeme toľko cukru?

•    Pretože v prípade mnohých potravín nemáme ani tušenie o tom, že obsahujú veľké množstvo glukózy, napr. salám, párky, spracované mäsové výrobky...
•    Nakoľko sladkú chuť máme azda všetci radi, mnoho potravín ochucujú glukózou, čiže cukrom, aby rýchlejšie zmizli z regálov obchodov. Pečivá, fornetky, rôzne krekry sú vyrobené z bielej múky, čo z hľadiska inzulínovej reakcie je podobné, ako keby ste jedli cukor. Rovnako to platí aj na mliečne výrobky. Tieto jednoduché cukry nielenže sa rýchlo vstrebávajú, ale majú veľmi nízky obsah vitamínov, minerálnych látok, čiže znamenajú pre Váš organizmus iba prázdne kalórie.
•    Ale veď sladkosti sú také dobré, a ochutnáme si ich aj keď na to nemáme chuť, pretože nás vedú do pokušenia ďalší členovia rodiny.
•    Pretože nadvihne hladinu endorfínov a kto by nechcel byť šťastnejší, hlavne ak má dôvod byť smutný?!

IdealBody®

Sú to naozaj pochopiteľné argumenty, napriek tomu tvrdíme:

Zmeňte svoj životný štýl, vyhýbajte sa jedlám, ktoré obsahujú pridaný cukor!

•    Ak ste si aj trošku vyhodili z kopýtka, urobte niekoľko dní s koktejlmi Idealbody, alebo namiesto večery si dajte koktejl!
•    Predovšetkým chudnite pre svoje zdravie a udržujte si svoju váhu! Verte nám, aj energetická úroveň Vám za to odvďačí!
•    Preto ak si neviete rozhodnúť, ktorý si vybrať z jahodového, čokoládového, višňového, capuccino, pistáciového a vanilkového koktejlu, lebo ste citlivý na laktózu alebo glutén, nebojte sa, lebo náš koktejl Idealbody je dostupná už aj v neochutenej verzii, ktorá je vhodná pre alergikov! 
•    Ktorýkoľvek koktejl môžete ochutiť štipkou škorice alebo ovocnou arómou! ;)

Na zdravie!
 


 

BLOG Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov Najlepší kolagén pre krásu vašej pleti a zdravie vašich kĺbov

Mnohí ľudia chcú podporiť zdravie svojej pokožky, kĺbov a vlasov, preto denne užívajú kolagénové doplnky alebo si pridávajú kolagén v prášku do rannej kávy.

#zdravie #životný štýl #vysnívaná postava
Recepty Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom Ovseno-tvarohové americké palacinky s kolagénom

Tieto kolagénom obohatené palacinky si môžete dopriať na raňajky alebo olovrant. Podávajte ich s jogurtom a bobuľovým ovocím!